What are you looking for?
2015-02-04

Golden Rose Rich Color 06 лак за нокти

   Предполагам, че забелязвате липсата ми напоследък или поне се надявам да се усеща :)) Имам доста работа, а в съчетание с липсата на време и муза се получава така.Донякъде не искам да пускам изсмукани от пръстите постове, които се четат трудно и без желание.
    Добре, че в забързаното ми ежедневния остава време за хапване, но не и за готвене.В дни като днешния се обръщам към едно от любимите си приложения Foodpanda, което да осигури вкусна вечеря за всеки вкус.Само с няколко натискания по дисплея на телефона или клавиатурата съм "сготвила" нещо апетитно от някой любим ресторант.Утре (05.02.15) по повод рождения ден на Foodpanda във фейсбук страницата им ще имате възможност да спечелите доста награди.
   А след вкусната прелюдия да се насоча към героят на текущия бърз пост - лака за нокти Golden Rose Rich Color 06.Имам доста лакове от серията и съм ви ги показвала.Номер 06 грабна погледа ми, тъй като в чудесния прасковен цвят се виждаха множество златисти частици.
Четката е широка и удобна.Лакът покрива чудесно на един слой, но аз по навик нанасям два.Изсъхва бързо, но така или иначе с любимия Posche става за секунди.
Издържа до 4 дни без забележка с хубав топ-лак.
Серията Rich Color много ми допада и ще продължа да купувам лакове от нея особено за цената си от 2,40лв за 10,5мл.Препоръчвам и новата серия Color Expert, която е по-добра и от тази.

Add your comment

  1. Човекът с перфектния маникюр! Всеки път се възхищавам...
    Мерси за идейката с "готвенето" ;)

    ОтговорИзтриване
  2. По принцип почти никога не купувам лакове и рядко се лакирам, но в този цвят ми останаха очите. Много е оригинален, благодаря, че го показа. Ще си го потърся. :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS