What are you looking for?
2015-02-24

Pinks Beauty Box Февруари 2015 - Скрити съкровища

Знаете, че продължавам с абонамента си за Пинкс кутиите и след двумесечна пауза е ред на първата стандартна кутия за 2015г. Pinks Beauty Box Февруари 2015 е под наслов "Скрити съкровища" и е обвързана с очакването за новия активен сезон и иновациите на марките.Ето и какво се крие в нея:
1.Първият разкрит продукт беше глос на Bourjois.В моята кутия се падна червеният Bourjois Effet 3D Gloss.Пълноразмерен продукт с цена 15.99лв 
-Имаше и мостра на парфюм на марката представен в някоя от старите кутии.
2.Вторият представен пълноразмерен продукт е на непозната за мен марка Stani Chef's.От голямото разнообразие на лосиони за тяло ми се падна Mango Cocktail.Съставът му ми стана интересен с присъствието на доста масла в началото си.Цена 7.00лв.
3.La Roche-Posay Lipikar Syndet измиващ гел-крем в травъл опаковка.Харесвам марката, а тези опаковки са ми удобни за път и ще влезе в употреба.
4.Също травъл сайз опаковка на M.Asam Vino Gold крем ден и нощ.Пак опаковка, която ще пробвам докато съм на път, макар че е подходяща за нормална към суха кожа.
5.Отново продукт на Biotrade.В кутията е мострена опаковка на измиващ гел за проблемна кожа Acne Out Oxy Wash.Точно сега нямам нужда от този продукт, така че ще остане за бъдещето или за някой, който има нужда от него.
6.Мостра на натурален шампоан за нормална коса BioPha.Също ще влезе в употреба за едно ползване.
7.След толкова похвали за Alteya Organics се радвам да пробвам нещо на бранда.В кутията има мостра на гел за почистване на лице с розово масло.Отново ще бъде ползвана при следващото пътуване.
Ето и брошурката:
Как ви се струва?

Add your comment

  1. В първия момент видях гела на Алтея и ме доядя, че съм на "детокс" от кутиите, обаче после видях, че е само 3 мл. Пак са почнали да се излагат, изобщо не бях доволна и от двойната кутия, ама тази е още по-зле.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оправдава си цената, но някак и аз не съм впечатлена от тази кутия. :))

      Изтриване
  2. Моят лосион за тяло е гроздовият и мирише гадно, на прокиснало грозде, а помпичката е ужасна.
    Пробвах и шампоанът, косата ми заскърца все едно съм я измила с ДПШ.
    Глосът на Боржуа не е лош, но си е нетраен и чак 3Д ефект не видях.
    Измиващият гел на алтея се пени доста. Сложих малко, но се оказа предостатъчно. Кремът за лице попива бързо и не оставя кир ефект.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз още не съм пробвала повечето неща, но се радвам, когато някои бързо пробва всичко.И аз бях така с някои кутии.За глоса съм съгласна :)

      Изтриване
  3. На мен ми хареса кутията , боди лосиона ми е с аромат на кокос - мирише хубаво .За 15 лв толкова!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Никой не спори за цената, тя се изплаща дори само от глоса :))

      Изтриване
  4. Хареса ми кутията на мен, макар да ми се падна оранжевия глос. Обаче парфюмчето не е било в предни кутии. Мисля, че в по-предните беше мострата на Glamor. Шишенцата са еднакви просто панделките им са с различен цвят. От лосиона за тяло съм доволна, мострите все още не съм ги ползвала.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS