What are you looking for?
2015-03-17

La Roche-Posay Rosaliac мицеларен гел

След като не остана някой, който да не знае що е то мицеларна вода, дойде ред и на мицеларен гел La Roche-Posay Rosaliac.Има същите функции да почиства и премахва грима и като плюс е подходящ за кожа със зачервявания.
Голяма синкава опаковка с помпа, която има заключващ механизъм и не се отваря дори при пътуване.В случая ми допада, че не се налага да бъркам в продукта или да изстисквам.Помпата отделя нужното количество без да пръска във всички посоки и  мога с по-лек натиск да изкарам по-малко количество.
Консистенцията е на безцветен течен гел и има приятен ненатрапчив аромат.
Как се ползва?Според производителя La Roche-Posay Rosaliac мицелаларен гел се нанася на памучен тампон или директно с пръсти по кожата и после се забърсва.Няма нужда от изплакване след това.Лично за мен е по-удобен първият вариант.В повечето случаи си мия лицето след това, но в моментите, когато не съм го правила гелът не е оставял неприятен мазен или лепкав филм по кожата.Бих казала, че я усещам мека и подхранена, без излишно опъване или сухота.Понякога в топлите дни след употребата на мицеларния гел пропускам нощния крем.
И основният въпрос е дали почиства.На моята кожа се справя отлично.Маха без излишно търкане неводоустойчивите ми спирали (просто не ползвам водоустойчиви), сенки и други продукти като оставя няколко секунди гелът да "подейства" и след това забърша.Естествено за по-силен грим препоръчвам и измиване на лицето след минаването с мицеларния гел за почистване в дълбичина.
Тук може да видите как се справя на ръката ми с бб-крем, сенки, очна линия и червило.Разтъркани са с пръст и забърсани с памучен тампон:
Относно някои зачервявания, които имам напоследък не съм сигурна дали се успокоиха от мицеларния гел или от крема от същата серия, но ще го отдам в по-голяма степен на крема.
Като цяло съм доволна от продукта и бих го взела отново.Количеството е наистина голямо, а той е много икономичен и ще ми стигне за доста време.
Цена около 27-28 лв за 200мл продукт.

* Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment

  1. Аз след гелът минавам и с мокра кърпа иначе виждам остатъци от грим...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При тежък грим аз направо мия лицето и с гел, но иначе не съм имала проблем с остатъци :))

      Изтриване
  2. При мен се държи чудесно и го ползвам понякога като тоник, но за тежък грим не става определено, поне при мен. Иначе дава страхотно свежо чувство след употреба.

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина звучи много добре, най-накрая успях да си свърша мицеларната вода от Авен и сега ме хвърли в дилема :)

    ОтговорИзтриване
  4. Интересно ижглежда, бих искала да го пробвам :)

    ОтговорИзтриване
  5. Звучи много интересно, особено това, че няма нужда от вода!

    ОтговорИзтриване
  6. Изглежда супер! И тъй като всички са много доволни от мицеларните води, може би това ще е следващата голяма вълна :D Снимките ти са страхотни :))

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  7. Много интересно звучи. Със сигурност ще го пробвам :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS