What are you looking for?
2015-03-31

Lavera козметика - ББ крем, очна линия и сенки

Знаете, че не съм стриктен привърженик на био и натуралните продукти, но предвид здравословното ми състояние в момента се старая да ограничавам вредните съставки.Поради тази причина се радвам, че имах възможността да тествам няколко продукта на натуралния бранд Lavera.
Първият продукт, за който ще споделя мнение е Лавера Оцветен подхранващ крем - Lavera Tinted Moisturizing Cream в цвят Natural.
Лек флакон с помпа, позволяващ да получа желаното количество.Има много приятен флорален аромат, а консистенцията е кремообразна и лесна за нанасяне.
Предназначението на крема е да подхранва кожата и да изравнява тена й.Пробвах да го нося без да слагам крем като основа и върху мазната Т-зона се държеше добре, но сухите участъци буквално започнаха да се белят.Цветът изглежда тъмен на първо четене, но се слива добре с кожата и дава леко покритие.Бих казала, че изравнява тена, но за по-сериозно прикриване на недостатъци е нужен коректор.След около 6-7 часа носене кремът започва да изчезва от лицето ми.
Очната линия Lavera Liquid Eyeliner в цвят Brown от своя страна е чудесна.Рядко слагам кафява очна линия, но тази има тъмен и наситен цвят, напомнящ тъмен шоколад.Опаковката е стандартна и се затваря плътно.Нетипично за този тип продукти тази линия има също приятен флорален аромат.Меката четка-писец също е много удобна и с нея се правят с лекота, както тънки, така и дебели линии.
Цветът подхожда на очите ми и от време на време ползвам линията, за да дава плътна основа на миглите ми и да изглеждат по-гъсти.За мое учудване издържа на очите ми без да се размаже 8 работни часа като накрая беше леко избледняла.
Третият продукт сенки Lavera Beautiful Mineral Eyeshadow в цвят 06 Forest Green.Сенките са в огромна опаковка като в долната й част има зона с малка четка и компактно огледало.Принтът също много ми хареса, но почти успях да го разваля докато правех суоч с пръсти.Цветът е светло тревисто зелено с перлен финиш.
За мое съжаление не успях да се спогодя с този цвят.При нанасяне с четка пигментацията е много слаbа и изисква доста напластяване.С пръсти е малко по-добре, но не достатъчно.На клепачът ми въпреки хубавата база за сенки цветът е много блед и за да стане наситен се налага да слагам Nyx Jumbo Eye Pencil - Milk.Като издържливост сянката също не успя да ме грабне.След около 5 часа въпреки основата се събира в сгъвките на клепача и започва да избледнява.
На ръка трите продукта изглеждат така:
И трите продукта се премахват лесно с дегримьор, като очната линия изисква малко повече усилия, поради своята дълготрайност.
В заключение бих казала, че отново бих взела очната линия и може би друг цвят от сенките, ако ми се стори по-пигментиран.Оцветеният крем просто не е за моята кожа.
Вие имате ли впечатления от марката?

* Продуктите са ми предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment

  1. Не съм пробвала нищо от тази марка! Надявам се да се чувстваш добре, не знаех, че имаш здравословен проблем!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доста момичета са доволни от бялата им козметика, а ето, че и в декоративната има попадения.Благодаря за милите думи, при мен по-скоро не е здравословен проблем, а бременност и поради тази причина обръщам повече внимание какво ползвам :))

      Изтриване
  2. Честито! Дано всичко мине леко!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS