What are you looking for?
2015-03-24

Pinks Beauty Box Март 2015 - Пролетна нежност

В типично женския месец март дойде ред на новата Pinks Beauty Box.Темата този месец е Пролетна нежност.Кутията обещава леки и деликатни съставки, актуална палитра цветове и грижа за преходните дни.Ето и какво се крие в нея:
 Ето и продуктите подробно:
1.Първият разкрит продукт - червило Mariza Selective.В моята кутия се падна ярко розово-цикламен цвят, какъвто по принцип не нося.Цена 12.99лв за 4гр.
2.Втори пълноразмерен продукт - селекция между пилинг за тяло и душ гел за коса и тяло на българската марка Stani Chef's на Hristina.За мой късмет при мен се падна скрабът с аромат на шоколадови бисквити, от какъвто точно имах нужда.Цена 7 лв за 250мл.
3.Третият пълноразмерен продукт е лак за нокти Revlon.Той е от класическата серия на марката и е в лилав цвят.Подробно на събратима си от предишния пост ще влезе в употреба.Цена 8,38лв за 14,7мл.
4.Мостра на душ-мляко Cottage със зелен чай.Харесвам продуктите на марката и този със сигурност ще бъде използван.12мл
5.La Roche-Posay Rosaliac CC крем в травел сайз опаковка.Ползвам цялата опаковка в оригинален размер в момента и съм доста доволна.3мл
6.Мостри на хидратиращ дневен крем и регенериращ нощен крем от Pirin Dream Complex.2 * 2мл
7.Мостри на дневен и нощен крем Revive Snail&Roses подходящ за нормална и суха кожа.2 * 2мл
8.Мостра на енергизиращ анти ейдж серум Nat'Aura - 2мл.
Брошурката с подробностите:
Кутията е доста добра.
А вие какво мислите?

Add your comment

  1. От няколко месеца съм на пречистване от Пинкс и въобще не съжалявам, харесва ми цялата идея зад кутията, но имам вече 4 душ гела и 4 лосиона за тяло. А тази специално изобщо не ме впечатли, дано нататък се подобрят малко.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен явно ми поомръзнаха кутиите и едва ли ще си подновя абонамента, но има време докато изтече.Иначе с тази кутия са се постарали :))

      Изтриване
  2. Тази кутия е хубава! Така обичам продукти с аромат на шоколадови бисквитки!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS