What are you looking for?
2015-03-20

Revlon Top Speed - Hazy лак за нокти

При последното ми посещение в Елитис имаше големи промоции на декоративна козметика и зяпайки из щандовете погледа ми се спря на три лака на различни марки.Всички отговарят на вече пролетното ми настроение, тъй като при нас нямаше сняг, за моя радост.
Днешното ревю е посветено на лака Revlon Top Speed - Hazy 607.Чела съм много похвали за топ-лака на марката и затова реших да пробвам друга серия.
В тон с името му и времето е мъгливо напоследък, а цветът му е пастелно светло сиво.Голяма стъклена опаковка, с тънка тясна четка, която е удобна за работа.За пълно покритие са нужни два средно дебели пласта.
Съхне наистина бързо, но аз си слагам любимия Пош.За издържливостта обаче не мога да се изкажа много положително.На третия ден вече имах обелени връхчета, дори с нанесен Пош отгоре, което не ми се беше случвало скоро.
със светкавица
Купих го на промо цена от 3 лв и поради ниската цена му прощавам слабата издържливост.Бих взела и други лакове от серията.

Add your comment

  1. И на мен много ми харесва този нюанс... изглежда ми много женствен и нежен! :)

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  2. Много красив цвят и наистина стои много добре :)

    ОтговорИзтриване
  3. Тази серия на Revlon не съм я ползвала. От старите впечатлението ми е, че съхнат по сто години и са воднисти, но издържат много дълго. Топът + базата ми е много любим топ лак, прави лака да издържа страшно дълго.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ароматизираната серия при мен издържа доста повече, а повечето момичета се оплакваха от нея, явно е до нокти.Консистенцията и на този е леко водниста, но съхне бързо.Все повече имам желание да пробвам топ-лака им, но все го няма по щандовете.

      Изтриване
  4. Забелязала съм, че с какъвто и цвят да си маникюрът ти винаги изглежда перфектен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, зачервих се, благодаря!Май само на снимки е така :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS