What are you looking for?
2015-03-11

The Body Shop Banana Shampoo - Шампоан Банан

При поръчката ми от The Body Shop нямаше как да пропусна един от най-продаваните шампоани за коса на марката - Banana Shampoo.Усещах, че косата ми има нужда от почивка от балансиращите и спиращи омазняването продукти и бях права.
Опаковката под формата на тубичка е изчистена и приятна.Без трудности изсипвам в ръката си необходимото количество продукт.Той от своя страна има течна консистенция и цвят на бананово пюре.Ароматът също е приятен, сякаш току що съм пасирала банани в блендера.
Доста хора си мислят, че продуктите на The Body Shop са с натурален състав, но определено не е така.Това е съставът на шампоана:
The Body Shop Banana Shampoo се отрази доста добре на моята коса.Прави богата пяна и почиства отлично, без да премива.Освен това усещам, че при миене косата ми почти не е заплетена и имам нужда от по-малко количество балсам.След баня аз почти не усещам аромат в косата си, тъй като ползвам и други продукти след шампоана.Косата ми изглежда чиста и мека, има нужда от подхранване на сухите краища все пак.Няма допълнително омазняване на скалпа, от което се притеснявах да не се получи.
В заключение ще кажа, че шампоанът Банан ми хареса и се оказа, че косата ми е имала нужда от почивка от изсушаващите скалпа продукти, а този дойде точно на време.Подходящ е за хора с нормална и проблемна коса като моята.
Цена на продукта 4,50 £ за 250мл.Из Бг-сайтовете виждам, че се предлага за около 14-15лв.

Add your comment

  1. Веси, снимките са много красиви :) И ревюто ми беше полезно, много ми беше любопитно какво ти е мнението за шампоана. Звучи доста добре.

    ОтговорИзтриване
  2. Изглежда много сладко, в буквален смисъл :)

    ОтговорИзтриване
  3. Доста добре изглежда, цената също е приемлива. Има ли и други аромати, защото не мисля,че този би ми допаднал?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има и разновидност с Джинджифил против пърхот, но не съм го пробвала.Останалите шампоани са от различна серия и не са толкова хвалени :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS