What are you looking for?
2015-04-14

Alverde - Сет масла за тяло

Напоследък доста съм намалила ползването на декоративна козметика, но за сметка на това наблягам на тази за тяло.След като няколко месеца имах пълна непоносимост към аромата дори на любимите си лосиони и масла за тяло, реших да пробвам нещо ново.Влязох в ДМ с идеята да купя маслото против стрии на Alverde, но не беше налично.Така след кратък оглед на асортимента на марката се спрях на един симпатичен сет от 3 масла за тяло.
Комплектчето е в симпатична картонена кутия, а вътре има три опаковки с бутери за тяло с различен аромат.Може да съм ги разбъркала на първата снимка като подредба, но съм скарана с немския език, какво да се прави ;) Всяко пластмасова опаковка е с винт и няма опасност от отваряне в багаж.Също така са малки като размер и подходящи при пътуване.
Маслата са следните разновидности - Хибискус и масло от Ший; Алое вера и Манго; Нар и какаово масло.
И трите бутера са с различна консистенция като Мангото е с най-лека и бързо попиваща, а другите две са по-плътни.
Ароматите са леки, приятни и ненатрапчиви (дори за бременна, която я дразни всичко).Задържат се по кожата около час след нанасяне.
Имат и следния състав:
Маслото с ший и това с какао имат нужда от добро разнасяне по кожата и им трябват няколко минути, за да попият.Ползвах ги през по-студените дни на февруари и кожата ми беше добре подхранена и мека.Маслото с манго също е много приятно, но поради по-кремообразната си формула реших да го ползвам през по-топлите дни напоследък и също останах с добри впечатления.На моята нормална кожа на тялото се отразиха чудесно  нямам сухи и лющещи се зони.За много суха кожа може би ще са леки.
Не мога да скрия, че сетът доста ми хареса и го ползвам с удоволствие.За цена от 7,49лв получавам 3 масла за тяло по 50мл всяко, които са толкова различни, че няма опасност да ми омръзнат и мога да разнообразявам.Освен това са малки и удобни за из път, когато си избирам едно.Ако видите тази лимитка, я пробвайте!Ще останете доволни :)

Add your comment

  1. Сега налични ли са в магазините на Dm?
    Прекрасен пост! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Купих ги края на февруари и доскоро ги виждах в ДМ.Последната седмица-две не съм обръщала внимание, но предполагам, че са налични :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS