What are you looking for?
2015-04-17

dm beauty accademy 2015 - Разкрий красотата си!

Във фейсбук страницата на блога ви показах тайнствената кутия, която получихме голяма част от блогърките.Част от момичетата вече показаха своите кутии и е ред да споделя какво се крие в моята, тъй като за наша радост бяха доста различни.
Кутията е част от кампанията  beauty academy на дрогерии dm, която се провежда в момента и е за периода 16.04-26.04.2015г.Във всички магазини от веригата има намаление от 25% на определени продукти от декоративната козметика на доказани марки като Alverde, Max Factor, L'Oreal Paris, Maybelline, Rimmel и s.he stylezone.Подробности и цени може да видите в журнала на dm тук.
Освен това може да се възползвате от безплатна грим-сесия с професионални гримьори в определени магазини и часове, които може да видите тук.
Четете надолу, за да разбере как и вие може да се сдобиете с подобна кутия на красотата или една голяма страхотна награда!
 В моята кутия се криеха следните изненади:
1.Глос Rimmel Oh My Gloss! в цвят Oh La La от най-новата колекция на марката, който обещава до 6 часа издържливост.Определено е ярък и подходящ за настъпващите топли дни.
2.Коректор Alverde Concealer, който обещава покритие на несъвършенствата и озаряване в необходимите зони.
3.Дълготрайно червило за устни Max Factor Lipfinity Lip Color в розов цвят 022 Forever Lolita.Доста позитивни ревюта прочетох за този продукт и нямам търпение да пробвам издържливостта му на моите устни.
4.И последна, но не по важност, е спиралата за очи L'oreal False Lash Wings Intenza.Скоро очаквайте да запърхам с пеперудени мигли в наситен черен цвят.

А сега и към това, което вълнува повечето от вас - Как да спечелиш голямата награда Шопинг уикенд в Милано или една от 50 такива страхотни кутии пълни с декоративни изненади? Довери се на професионалните гримьори от dm beauty academy, снимай се на място в магазина, качи снимката си във Фейсбук приложението и стани лицето на beauty academy 2015.Подробности за провеждането и условията на кампанията може да прочете тук.
Успех от мен! :)

Add your comment

  1. между другото уточнението, че "намаление от 25% на определени продукти от декоративната козметика на доказани марки" е важно, защото първоначално бяха обявили ,че намалението е на цели марки. Когато отидох вчера се разочаровах,че всъщност наистина само избрани продукти са намалени ....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, определено има значение.Жалко, че си останала разочарована :(

      Изтриване
  2. И аз искам такава кутия.... :(

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна кутия!Коректорът на Алверде ми е един от най-любимите.Дано и на теб да ти допадне :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Още не съм го пробвала, но се надявам да ми хареса, както на теб :))

      Изтриване
  4. Червилото на Max Factor е едно от най-дълготрайните, който съм ползвала. Малко изсушава устните обаче!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS