What are you looking for?
2015-04-21

Pinks Beauty Box април 2015 - Свежа градина

Този месец ми е тръгнало на бюти кутии и знаете, че ще ви покажа новата кутия на Pinks Beauty Box за април 2015.Темата на кутията е Свежа градина и обещава най-актуалните тенденции, букетът от продукти отразява все по-чистите есенции и съставки за красотата.
Ето какво се крие в кутията подробно :)
1.Първият продукт е на Yves Rocher и селекцията беше предварително разкрита.Между мицеларна вода и мляко за тяло с аромат на люляк, при мен се падна второто.Радвам се, тъй като в момента имам 4 вида мицеларни води и нямам нужда да трупам още за проба.Цена от 14,50лв за 200мл.
2.Така хваленият шампоан с хума на Avia.Чела съм доста добри отзиви и имам доста кофти примери пред очите си.Ще видим на мен как ще ми повлияе.Цена 4лв за 180мл (няма го само в моята притурка по грешка)
3.Почистващ лосион Biotrade Acne Out против черни точки и пъпки.Може би ще отиде за подарък на едно дете с проблемна кожа, тъй като точно в момента не е за мен.Цена 10.35 лв за 60мл.
4.Душ гел La Roche Posay Lipikar Gel Lavant в травел сайз опаковка.Винаги ми влизат в употреба по време на път, обичам продуктите на марката, но сякаш искам повече разнообразие в кутиите.
Различни тестери на
5.Re-Gen Oil регенериращо олио за тяло - 3 мл.Непозната марка за мен, но макар и мостра ще ми влезе в употреба много скоро във връзка със стрии и белези.
6.Lakme k.Style Cool Top Ten стилизант - 10 мл.Марката е страхотна и този продукт ще бъде ползван с голям интерес.
7.M.Asam Clear Skin 24-часов крем - 2 мл.Матиращ крем подходящ за ежедневна грижа за проблемна кожа.Ще ми бъде интересно да го тествам.
Така изглежда и брошурката с подробности:
 Как ви се струва кутията този месец?

Add your comment

  1. Допада ми, макар от доста време вече да не съм абонат, тази ми се струва добра.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS