What are you looking for?
2015-05-10

Argan & Оlive маска за коса

Доста изоставам с публикациите, но сега ще се оправдая с хубавото време навън.По последна моя справка за продукт за коса съм писала преди 2 месеца и е ред да разнообразя постовете.От няколко месеца ползвам маската за коса Argan & Olive, на непознатата за мен българска марка Arganica.Четох доста положителни отзиви в бг форумите и реших да я купя.
Опаковката е огромна, както и количеството - 500 мл., така че за пътуване не е подходяща.Капакът е на винт и нямам поразии в банята, нито влиза вода в нея.Трябва да бъркам с ръка в маската, което не ми е любимо, но повечето големи опаковки са така.Също така е икономична.Има най-страхотният аромат на света - на карамел.Консистенцията е със средна гъстота и бял цвят.Съставът е следният:

Според производителя е подходяща за суха, химически или топлинно третирана коса и формулата й възстановява изтощената и увредена коса,помага да се избегне цъфтенето и придава мекота, блясък и жизненост.
След толкова положителни коментари имах доста очаквания към маската, но те бяха разбити на пух и прах.Единственото, което маската прави за моята коса е да улеснява разресването.Естествено не очаквам косата ми да стане перфектна, от която и да е маска за коса, но с доста други придобива блясък и мекота след баня, а с Argan & Olive няма нищо подобно.Задължително преди сешоар трябва да сложа някакъв финиш, иначе само с маската косата ми става страшно суха в краищата, а е редовно подстригвана и няма цъфтежи.Като плюс бих посочила, че поне не утежнява косата и не я омазнява допълнително.
За скромната цена от 3,90лв за 500мл явно не трябваше да залагам големи надежди и едва ли бих купила продукта отново.Все пак, ако имате нормална коса, без особени нужди и искате единствено лесно разресване излиза доста изгодно за това количество вместо балсам.

Add your comment

  1. Значи ще я избягвам тази маска. Ако е за едното разресване, четката Дессата върши същата работа. Аз лично слушах доста за кокосовото масло и мисля да го пробвам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има доста доволни от нея, така че може и да ти допадне.Поне за мен не се оказа подходяща :))

      Изтриване
  2. Аз я ползвам като спрей разтворена 1 към 3 във вода и не я отмивам. Косата ми е светла, тънка и чуплива, изрусена постоянно на кичури вече 10 г. От както съм на тая маска ходя на подстригване 1, максимум 2 пъти в годината. Почти не цъфти. За съжаление е проста и евтина и не я зареждат почти никъде. Налага се да я поръчвам от сайтове.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS