What are you looking for?
2015-05-22

Current favorites / Текущи любимци

Имам да пиша за толкова продукти, но времето все не достига, затова реших да направя кратък пост с текущите ми любимци през последните няколко месеца.На някои от тях ще има посветени отделни ревюта, когато му дойде времето.
Няма как първи да не бъде продуктът, който ползвам всяка сутрин без пропуск.Това е крем за лице Bioderma Photoderm M SPF 50+.Кремът е тониран с немазна консистенция и силен слънцезащитен фактор.Подходящ е за бременни жени, чиято кожа е склонна към хиперпигментация в този така приятен (е не особено честно казано) период.Доволна съм от крема, предпазва ме от слънцето и нямам появили си пигментни петна.Ще има подробно ревю скоро.
Следват два броя спирали за очи.L'Oreal False Wings Intenza е ежедневната ми спирала за офис грим.Подчертава и придава плътен черен цвят на миглите ми, но така и не достигам до драматичен обем, поради тази причина съм я причислила към дневния ненатрапчив грим.Не съм имала проблем с ронене или разтичане дори в един дъжд.
Спиралата Lancome Hypnose взех с комплект, който ви показах във фейсбук.За разлика от прекрасната Lancome Hypnose Drama, с която миглите ми наистина ставах кукленски, тази е не толкова перфектна, но получавам страхотно извити обемни мигли, без слепване и размазване. Ползвам я, както през деня, за да подчертая очите, така и вечерта за по-силен грим.
Във въпросния комплект имаше и травел размер на прочутия двуфазен дегримьо Lancome Bi-Facil.Честно казано не останах впечатлена при махането на очния грим, но за сметка на това се справя страхотно със стейновете за устни.
Точно лак за устни Astor Style Lip Lacquer 145 в ярко малинов цвят използвах, когато искам да подчертая устните си в последно време.Много пигментиран, траен и плътен цвят, който издържа доста дълго и имам нужда да премахна остатъците с дегримьор.
За глосът за устни Rimmel Oh my gloss в цвят Snog вече писах подробно ревю тук и продължавам да го ползвам ежедневно без да ме разочарова.Определено препоръчвам, ако си падате по подобен тип продукти.
И накрая остана една самотна сянка на Astor в цвят 310 Wild Green, която според мен е по-скоро петролена.Подхожда изцяло на една моя любима туника в същия цвят и доста често я ползвам в ежедневието си.Може да се ползва със суха и мокра четка, така при втория вид сянката става много по-наситена и подходяща за силен грим.Откъм трайност също се справя доста добре при наличието на база на моя мазен клепач.
Това беше краткия ми отчета, а ако някой от показаните продукти ви е грабнал или имате мнение, споделете в коментарите :)
На всички абитуриенти весел празник!

Add your comment

  1. Ланкомските ти продукти присъстват и в моите топ 5 за 2014 :) Good choice!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. След парфюма на Ланвин знам аз, че сме от една порода :D

      Изтриване
  2. Страхотни любимци! Миналогодишен любимец ми е кремчето със SPF 30 на Биодерма.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Помня твоето ревю за мат-слънезащитния крем.Този е друга разновидност предназначен само за бременни :))

      Изтриване
  3. Много добър пост и страхотен избор от продукти. : ))) Някои от нещата са и мои любимци.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Страхотна страница имате между другото! :)

      Изтриване
  4. Ох, честно казано и аз не съм невероятно въодушевена от двуфазния на Ланком, както би ми се искало, като знам колко струва пълноразмерен продукт. За мен е ок, не дразни и се справя добре, но това леко мазно усещане (въпреки, че уж е non-oily?) малко ми е неприятно. Или е така с всички двуфазни? Нямам много впечатления. Сега (пак) ползвам един дегримьор на Биотен за 6лв и си свиркам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поне при пробваните от мен двуфазни си го има мазното усещане, защото все пак са с масла.Именно поради тази причина не ги ползвам честно, но след толкова хвалби реших да пробвам този и не съм впечатлена :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS