What are you looking for?
2015-05-19

Pinks Beauty Box Май 2015 - Номер 20


Макар и с постове по-рядко, знаете че, не пропускам ежемесечно Pinks Beauty Box.Кутията под No 20 обещава да събира в себе си настроението на топлите дни и изненади.Ето и накратко какво се крие в нея.
Така изглеждат всеки по отделно с подробности:
1.Първият разкрит продукт беше сухият шампоан Batiste Original.Аз се сдобих с пълноразмерната му версия Fresh, както ви показах тук, но ще се радвам да имам и по-малка опаковка за пътуване.Продуктът определено си заслужава похвалите.В кутията 50мл.
2.Лак за нокти Bourjois So Laque Glossy е вторият продукт, който ми се наби в очи, когато отворих кутията.Сините лакове за нокти са винаги добре дошли и нямам търпение да го пробвам.Цена 7,99лв за 10мл.
3.Третият продукт е на Revlon и в кутията има селекция между Revlon Colorburst блясък за устни или Revlon Just Bitten Kissable червило-балсам.Ето тук ме споходи разочарование.Така ми се искаше да ми се падни някое чъби, тъй като са страхотни, но ми се падна червеникав глос, който е същия цвят като този на Bourjois, който беше в кутията от февруари...Явно такъв ми е бил късмета.Вероятно ще отиде за подарък или размяна.Цена 15,20лв за 5,9мл.
4.Сапун All Natural за лице и тяло базиран на натурални съставки в различни видове също присъства в кутията.При мен се падна енергизиращ с Кафе и макадамия.Ще влезе в употреба.Цена 2,90лв за 100гр.
5.Като видях рекламата на Fancy Witch си помислих с радост, че има четка, но уви.В кутията марката, която се опитва тепърва да пробие на пазара се представя с протектор за четка за грим и 10% отстъпка при пазаруване.Доста скромно по мое мнение.Цена 14лв за 15 бр.протектори по принцип.
В кутията има и две мости
6.Bourjois CC крем, който се надявам да е моя цвят и вече съм пробвала.
7.Слънцезащитна маска за коса Lakme Sun Care, която морска птица като мен със сигурност ще тества.
А това са брошурките с подробности за всеки продукт:
На вас допада ли ви кутията от този месец?

Add your comment

  1. Аз съм разочарована от кутията този месец, при положение, че не я бях поръчвала отдавна, това направо ме отказа от нея. Протектора в началото реших, че е някакъв остатък от опаковка случайно попаднал там ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не ме разочарова, но не ме и грабна.Явно претръпнах към кутиите :)) Сега поръчах новата, за която ти сподели и ми е любопитно да видя какво е :))

      Изтриване
  2. лакчето на Bourjois и сухия шампоан май са единствените по-впечатляващи неща в тая кутия. А това с протектора за четка е направо като кофти шега. Все нова марка дъвки да искат да те впечатлят, но да ти дадат само хартийката от дъвката LOL Да не говорим, че тези протектори буквално нищо не струват, в китайските сайтове тези мрежички се продават едва ли не на метър и струват никакви пари. СС-то на Буржуа е много хубав продукт, но наитисна няма много избор на цветове, май са само 2 или 3.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, те двата са най-интересни.Това с протектора е точно, както си го описала :)

      Изтриване
  3. На мен ми се падна лилаво чъби, което ми седи меко казано нелепо на устните. Иначе е с приятен ментов аромат. А протектора за четки го помислих за някаква паднала опаковка и съм разочарована. Доста постно съдържание на кутията този път...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно за протектора всички сме на едно мнение.Ако искаш разменям неразпечатан глос за чъби, пък дори и е лилав цвят :D

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS