What are you looking for?
2015-05-01

Rimmel Oh my Gloss in Snog & Ohh la la - глосове

Последната ми козметична мания са продуктите за устни.Винаги съм твърдяла, че съм най-голям фен на сенките и очния грим, но напоследък нямам време и желание, така че наблягам на устните за най-бързо и лесно.
Последното ми откритие е гланцът за устни Rimmel Oh my Gloss! в цветове 330 Snog и 500 Ohh la la.Като вторият беше част от кутията dm beauty academy.
Гланцовете имат стандартна пластмасова опаковка, през която се вижда цветът, който е вътре.Апликаторът е типичната гъбичка леко сплескана от двете страни и лесна за употреба.И двата глоса имат лек аромат.
Относно цветовете.Rimmel Oh my Gloss! 330 Snog е страхотен нюд със ситен шимър.Нанесен на устните обаче не се забелязват лъскавите частици и не дерат по тях.Моите устни са тъмни и с този цвят всъщност постигам ежедневен грим тип "my lips but better".В този цвят обожавам това, че каквито и несъвършенства да има по устните ми, с него изобщо не си личат, а изглеждат сочни и лъскави, както ще видите по-надолу.
Rimmel Oh my Gloss! 500 Ohh la la е точно малиново желе.Малко е ярко за моя вкус, но през летните месеци ще стои страхотно и свежо.С този гланц постигам лек цвят и стъклен блясък.Подчертава обаче всяко несъвършенство на устните и се впива в гънките, ако имате такива.Така, че имайте едно на ум.
Производителят обещава подхранване благодарение на добавеното арганово масло в състава и наистина, колкото и часа да съм с тези гланцове не усещам изсушаване, а мекота сякаш съм с балсам за устни.Няма и неприятно лепнене.
И двата глоса издържат доста време, макар че блясъкът им изчезва доста бързо, то цветът попива в устните и те продължават да се усещат меки.
Цена на бройка е 11лв. за 6,5мл. като серията се предлага в 6 цвята и със сигурност ще попаднете на подходящ за всеки.Често има и намаления с още по-добра цена.

Add your comment

  1. Snog звучи доста приятно, а Ohh la la, въпреки че не е по вкуса ти, ти стои супер. :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Аз рядко слагам ярки цветове и затова някак не съм свикнала :)

      Изтриване
  2. Страхотен пост! И на мен много ми харесват, особено Snog! :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Snog ми е тотален любимец в момента :)

      Изтриване
  3. Тъкмо си мислех как нямам нужда от нови глосове, и видях твоето ревю на Snog :D Май ще си го взема както е тръгнало, със сигурност ще ми влезе в употреба.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS