What are you looking for?
2015-06-23

2 години Pinks Beauty Box - юни 2015

Ето и обновената бюти кутия на Pinks, която този месеца става на 2 години!Нямам търпение да видя какво се крие в нея.
Честит рожден ден Pinks Beauty Box!
След като я разгледах подробно ето и мнението ми.
Какво ново?Кутията вече е от дебел картон и е едно цяло с капака.Стои ми някак груба.Би понесла по-голяма тежест от преди, но аз по-пълно съдържание не виждам.
Съдържанието е от добре познати и често присъстващи марки, както може да видите:

Ето и малко подробности за всичко:
1.Първият и единствен разкрит продукт беше Melabel Sun Cream SPF50+ на biotrade, които присъстват май във всяка кутия.Още при "разкриването" му ми се скапа ентусиазмът, но реших, че ще има по-интересни продукти в кутията.Имам достатъчно кремове с тази функция за това лято, особени нужди и този просто ми е излишен.Това, че се води за всеки тип кожа и високия SPF фактор със сигурност значат, че няма да понесе на моята мазна кожа и ще лъсвам за секунди.Пълноразмерен продукт с цена 18,80лв за 50мл.
2. Дезодорант против изпотяване B.U. in Action Protect Plus - 50мл.
3. Душ-гел B.U. in Action Йогурт и Папая - 50 мл.
Тези два травъл-сайз продукта B.U. са нещото, което ми допадна най-много в кутията.Удобни за път, достатъчно голям размер за няколко дни ползване и готин аромат.
Напомнят ми донякъде и на първата двумесечна кутия на марката, каквато ми се иска да бъдет и останалите, в която имаше подобно мини дезодорантче.
4.Yves Rocher So Elexir Purple парфюм.В симпатичната лилава кутийка има мини парфюмче на Yves Rocher.Напомня ми безумно много на стар парфюм, който съм имала, но не мога да се сетя кой.Ако някой има идеи, нека пише.Опаковката не е особено удобна и не знам доколко ще го ползвам.В кутията има и каталог на бранда, който не ми върши особена работа, тъй като повече от година и половина Yves Rocher така и не си оправила дитрибуцията за Варна и трудно намирам нови продукти или промоции, така че ме губят като клиент.Продукт с размер 5 мл.
5.Мостри на Vichy Idealia BB крем от 3 мл, за който имам подробно ревю тук и новият Vichy Ideal Soleil Bronze хидратиращ гел-флуид за лице от 1,5 мл.Ще го ползвам при някои плаж, но с едно саше няма как да придобия особени впечатления.
6.Мостри на марката Alteya Organics, която напоследък стана доста лансирана в интернет пространството.В кутията има саше Sunscreen Rose Daily лосион от 3 мл и саше Sunscreen Sport крем от 3 мл.С всяка мостри дори няма как да покрия цялото си тяло и явно трябва да ги ползвам на определени зони, което изобщо не ми е по вкуса.
За всички, които искат подробности за продуктите ето и предоставените брошурки:
Не обичам да съм крайна, но кутята в случая изобщо не е впечатляваща, да не кажа, че е леко разочароваща за моя вкус.И аз като повечето момичета не виждам нищо празнично в нея.
Ще се радвам да чуя и вашето мнение в коментарите.

Add your comment

  1. Очаквах това ревю просто, винаги първа <3 :D Много слънцезащита, много нещо - SPF кутия нaправо :D Иначе определено е доста по-зле от миналогодишната

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хихихихи така е :) Но скоро май няма да бъде така.Ще видим дали ще си подновя абонамента и дали ще имам време :)) Определено е разочароваща кутията.

      Изтриване
  2. Продуктите на Alteya Organics бих ги пробвала, но разбира се, защото са най-интересни са и най-малки. На Vichy нещата не ми пасват нещо, а с душ гелове съм се запасила за цялото лято, така че като гледам не съм изпуснала много.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен нещата на Alteya Organics не ми грабват толкова вниманието и съвсем не остава от какво да се впечатля.

      Изтриване
  3. не изглежда добре :( чак не ми се поглежда моята

    ОтговорИзтриване
  4. Може ли директно да кажа, че е доста тъпа точно тази кутия? :D Отдавна спрях да ги поръчвам, защото ми писна да гледам чуждестранните кутии, а в моята да откривам лосиони за тяло или балсами за коса. Да се бяха постарали малко повече по повод рождения си ден.

    ОтговорИзтриване
  5. И аз имах по - големи очаквания. Парфюмът колко мл е?

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS