What are you looking for?
2015-06-01

Astor: Style Lip Lacquer лак за устни & Colorwaves Eyeshadow сенки

Юни е.Обожавам този месец, не само заради рождения си ден, но и заради настъпващото лято.То от своя страна е сезонът за сладки плажни коктейли, привличащи погледите дълги летни рокли и ярки цветове навсякъде.Днес ще ви говоря точно за новите продукти на Astor в ярки цветове, които имам - Style Lip Lacquer лак за устни & Color Waves Eyeshadow сенки, които не случайно присъстват в настоящите ми любимци.

Astore Style Lip Lacquer лак за устни е в удобна пластмасова опаковка с типичния за продуктите от този тип апликатор-гъбичка.Лесен за разнасяне, но поради яркостта на цвета има опасност от разтичане си трябва стабилна ръка и внимавам за контурите.
Ароматът не е точно по моя вкус, но почти не се усеща след нанасяне.
Моят лак е в нюанс 145 - Vintage Style.Наистина има нещо винтидж в яркия малинов цвят, който се оказа.Има наситена пигментация и с две топвания на апликатора в опаковката постигам плътен цвят.На снимката долу съм минала по кожата само веднъж.Устните трябва наистина да са в добро състояния, за да се ползва този цвят иначе се подчертават несъвършенствата, макар че е от shine серията.При мен част от лака попива в устните и изчезва сравнително равномерно.Издържа около 2 часа при стабилно хапване и пийване.
Продуктът ми харесва и освен самостоятелно, го смесвам в различни комбинации за постигане на по-блед цвят, когато съм наблегнала на очите.Цена 13,45 лв.
(по неясни за мен причини, докато се мотах в снимане цветът на ръката ми стана матов, а винаги на устни е лъскав)
Сенките Colorwaves Eyeshadow в цвят 310 Wild Green си гледах само в опаковката поне седмица, от страх да не разваля красивия принт.Оказа се обаче, че той е доста плътен и дори след няколко седмична употреба не е мръднал.
Сянката е в обикновена неособено впечатляваща опаковка, а цветът е синьо-зелен (за мен си е петролен).И аз в последствие прочетох, че може да се ползва със суха четка за блед цвят и с мокър апликатор за по-наситен.Определено със сухо нанасяне се постига блед цвят подходящ за ежедневен грим.Аз си купих страхотен летен панталон в същия цвят и комбинацията ми е любима за офиса.
Ако търся издържливост на сянката цял ден (или нощ), то задължително нанасям основа за сенки.При употребата на мокра четка издържливостта е още по-голяма, както пигментацията.
На снимките съм ползвала само суха четка и няма нанесена основа за сенки.
Както се вижда от мнението и двата продукта ми допаднаха и ще навестявам щанда на марката, който има в нашия ДМ.Цена 4,75лв.
Още цветове и мнения за двата продукта може да видите при Тея и Ели.

* Продуктите са ми предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment

  1. Много хубави продукти и двата ми направиха впечатление. Обожавам малинови червила и бих пробвала този цвят :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Цветът е наистина страхотен за сезона, а и по принцип :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS