What are you looking for?
2015-07-17

Casyopea Age Control Eye Cream - околоочен крем против бръчки

Отново се връщам към темата с бялата козметика, която е толкова специфична спрямо нуждите на всеки.Днес обръщам внимание на грижата за околоочния контур и ще се спра на крема против бръчки Casyopea Age Control Eye Cream.
Casyopea е българска марка, която предлага ръчно изработени козметични продукти, сапуни и свещи, използва натурални съставки и не тества върху животни. 
Опаковката ме учуди с големината си.Бурканчето е пластмасово на винт и е голямо, колкото стандартен крем за лице, а количеството на продукт вътре е 20мл.
Консистенцията е лека и почти гелообразна с перлено бял цвят.
Нещото, което определено не ми допада е ароматът.Мирисът на рози е силен и натрапчив, дори след нанасяне на крема.Ако прекаля с количеството, ми се случва да подразни очите ми.Във тази връзка не го препоръчвам на хора с чувствителни очи.
Това е съставът на продукта:
Кремът попива сравнително бързо, трябват му няколко минути.Не мазнее и не лепне.Също така е добра основа за последващи продукти като например коректор, който не става на петна.Кожата ми се усеща мека и еластична, като не усещам опъване или изсушаване.Така остава до вечерта.
Въпреки моите 29 години нямам бръчки, но предпочитам предварителната превенция, вместо борбата с вече появилите се.Така, че в това отношение няма как да дам мнение въпреки употребата на продукта над месец.
За мое съжаление този околоочен крем с твърде натрапчивият аромат не се оказа моят продукт и едва ли бих го взела отново.Ако вие мислите, че е подходящ за вас, то посетете щандовете на марката и пробвайте на място.Цената на продукта е 19,00 лв за 20 мл.

* Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment

  1. Спестих 20 лв. току що - много му се чудих, но с този розов аромат... Знаеш, че не го понасям и имам силна непоносимост! Иначе като констистенция, цена и количество е супер.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. С твоята непоносимост изобщо не ти го препоръчвам :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS