What are you looking for?
2015-07-03

Orzene Beer Shine elixir балсам за коса

Чела съм много положителни отзиви за продуктите на Orzene, но все не се решавах да пробвам някой.Един ден обикаляйки да търся балсам за коса попаднах отново на марката и успях да си харесам Orzene Beer Shine elixir балсам за боядисана коса.
Опаковката е в типичния за марката "бирен" цвят и продуктът се вади, чрез изстискване, без да се налага да бъркам с ръце вътре.
Консистенцията е гъста кремообразна и не се разтича между ръцете ми по пода на банята.Има перлено бял цвят.
Балсамът има силен аромат, който ми напомня на мъжки парфюм.Това е единственият продукт за коса, чийто мирис усещам дори 6 часа след като съм излязла от банята.
Има следния състав:
Аз ползвам количество, колкото орех за цялата дължина на косата, без да нанасям в корените.Като човек с бързо омазняващи се корени избягвам "натоварването" им от всякакви продукти, освен шампоан.Като резултат от използването на  Orzene Beer Shine elixir балсам косата ми се разресва изключително лесно, а на допир е мека и гладка.Ако прекаля с използваното количество, усещам леко утежняване, но няма излишно омазняване на краищата и дължините ми не стават на клечки.Ароматът, както споменах по-горе се усеща също дълго след баня по косата.Икономичен е като количество и го полвам вече няколко месеца без да съм изхабила и половината.
Продуктът изпълнява всичко, което аз очаквам от един балсам и бих ви препоръчала да опитате някой подходящ за вашия тип коса.Не е нещо уау, но е добър за дрогериен клас балсам за коса.Купих го на промо цена 2,99лв за 250мл.Смятам да пробвам и така хвалената маска за боядисана коса от серията.

Add your comment

  1. Много често купувам шампоаните на Орзен. Моята коса също в корените е склонна към омазняване, но дължините ми са сухи и ползвам този за суха и изтощена коса и съм много доволна. Не ми омазнява допълнително скалпа (90% от другите шампоани за суха коса ми слепват косата). Препоръчвам!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за препоръката!Със сигурност ще го погледна :))

      Изтриване
  2. Ще го пробвам със сигурност. Не мога да се спра с продуктите за коса и все не съм доволна, явно проблемът е в косата ми :)))
    И понеже си споменавала, че сме с подобни коси, препоръчвам ти да опиташ маската на Ziaja с какаово масло.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Познато ми е чувството да не може да спреш с продуктите за коса.На маската с какао много се чудих, но след препоръката ти, ще го пробвам :)

      Изтриване
  3. Аз доста често използвам шампоаните на Orzene, главно зарад аромата им - на мен ми миришат на виолетки. Просто това са шампоаните, които оставят приятен аромат върху косата ми с дни!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. До шампоаните още не съм стигнала, но и на тях ще обърна внимание, щом са и толкова ароматни, както казваш :))

      Изтриване
  4. много харесвам този балсам, вече няколко пъти го купувам! :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS