What are you looking for?
2015-07-21

Pinks Beauty Box юли-август 2015: Летни коктейли


Добре ме познавате и знаете, че няма как да пропусна кутията на Pinks Beauty Box за юли-август 2015 под наслов Летни коктейли.Надявам се наистина на нови и интересни продукти.От Пинкс обещават тазмесечната кутия да съдържа подхранващи формули за ваканцията под слънчевите лъчи и най-новите продукти на включените марки, за подготовка за летния сезон.
Кутията е единична, както и цената й от 15лв, просто през месец август няма кутия.
Ето какво се крие в кутията: 

Подробно казано:
1.Първият разкрит продукт - Маска за коса All Nature.В случаят е селекция между вариациите Мед и цвят от липа или Анджелика и арганово масло.Нямах претенции коя ще ми се падна и случих на първата от изброените.Обещава да обогати косата с ценни масла, аминокиселини и витамини.Ще се пробва.Пълноразмерен продукт с цена 11,49лв за 200 мл.
2.Вторият продукт, който веднага забелязах и останах доволна е Bioderma Matricium.Имах радостта да пробвам този продукт по принцип, а от една предходна кутия на Пинкс от далечната 2013г.Дори само 5 стерилни дози ще ми дойдат добре след бремеността.В кутията 5 дози * 1 мл.
3.Следващ продукт е Schaebens маска за лице с кал от Мъртво море.На няколко пъти заглеждам маските на марката, но така и не престрашавам да купя.Добър повод да ги пробвам.Едно саше 15 мл с цена 3,00лв.
4.Има и грижа за стъпалата под формата на балсам от Titania в травел-сайз опаковка от 20 мл.Покрай електрическата пила на Scoll редовно започнах да хидратирам крачетата си и ще го пробвам.
5.Налична е мостра от новата слънцезащита с аквафлуидна текстура и сух завършек Bioderma Photoderm Max Aquafluide.В кутията е безцветния вариант и поне съм спокойна, че няма да имам проблем с цвета при тестване.
6.Мостра на фон дьо тен мус от M.Asam, който и преди е присъствал в кутията и много харесвам - 2мл.
7.Мостра дневен крем KrauterhoF Hyaluron+.Ще видя дали е подходящ за моята кожа по ревюата и може да остане за някоя позната- 3мл.
8.Това, което пропуснах при отварянето на кутията и видях чак като гледах подробно листовките е безплатен маникюр в избран салон, осигурен от Адел твоята beauty секретарка.Важи до 25.12.2015г и могат да се възползват дамите от София и тези, които имат път натам.
Подробна информация за продуктите може видите в брошурките:
Какво е вашето мнение за кутията?

Add your comment

  1. Според мен по изключение е читава - Матрициумът е хубав продукт :)
    Т.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Матрициумът е най-хубавото нещо в кутията и по мое мнение ;)

      Изтриване
  2. Matricium го харесвам и само заради него си струва кутията. Маската също е хубава, а от фон дьо тена също можеха да отпуснат малко повече и на него съм му фен. Даже тръгнах да си поръчвам кутията и разбира се е изчерпана, явно доста им е намалял тиража.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS