What are you looking for?
2015-07-07

Revlon Ultra HD Lipstick - Gladiolus & Peony червила за устни

Продължавам с новостите от Revlon.Днес на фокус в блога са новите революционни червила на бранда Revlon Ultra HD Lipstick.Какво е новото и революционното - Формулата на Ultra HD Lipstick е първата формула на червило в света, която не съдържа восъци.Създадена е като гел, който се нанася нежно на устните, дава уникален цвят във висока резолюция.
Аз се сдобих с два цвята, за които ще става дума днес Gladiolus 875 и Peony 845.
Опаковката е семпла с прозрачно капаче и при затваряне внимавам да не го изцапам със самото червило, защото ми се случи няколко пъти.
Revlon Ultra HD Lipstick Gladiolus 875 е в страхотен ярко червен цвят, който придобива плътност само с две минавания по устните.Като цяло не си падам по крещящите устни, но това е цветът, който ми допада повече от двата.Освен лакът за нокти на вече спомената сватба заложих именно на това червило и определно не ме разочарова.Снимки може да видите тук.
Revlon Ultra HD Lipstick Peony 845 е бледо розово със студен подтон.Постигам плътен цвят дори с едно нанасяне.
Консистенцията наистина е лека и пухкава.Нанася се като масло по устните и буквално не се усеща.А, какво по-хубаво от това особено сега през летните жеги. 
Още по-хубавото е ароматът на двете червила.И двете ухаят страхотно на пресни ягоди.Дори половинката ми, който не обръща внимание на козметиката ми, усети и започна да пита от къде е ароматът.
Червилата не се разтичат дори в горещините.Съответно не ползвам молив.С тях усещам устните си много меки и хидратирани, без помен за изсушаване дори след няколко часа.
Издържливостта не е най-голямата им сила.При мен розовото Peony издържа около час без да хапвам, а червеното Gladiolus е малко по-дълготрайно.Освен това сякаш напук на логиката по-светлият цвят подчервата несъвършенствата по устните и трябва да са добре ексфолирани преди нанасянето му.
Тук може да видите как изглеждат двете червила на моите устни:
Червилата от серията Revlon Ultra HD Lipstick доколкото видях в близкия магазин се предлагат на цена от 13,90лв и си заслужават пробата.

* Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment

  1. Много хубаво ревю. Gladiolus ми изглежда точно като нещо, което бих носила.
    Girl's Temptations / Latest Post

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS