What are you looking for?
2015-07-27

Zoya PixieDust - Liberty лак за нокти

Тази седмица също започвам с бляскав пост, само че този път на лак за нокти.От време на време ми се носят отново пясъчни лакове и затова посегнах към един, който имам от зимата, но така и не бях пробвала.Оказа се, че с право го "пазя" за летния сезон и стои наистина страхотно.Днешният герой е Zoya PixieDust - Liberty.
Лакът е в прекрасен морско син цвят.За плътно покритие ми бяха необходими 2 дебели слоя.Изсъхва бързо дори на два пласта, за около 15-20 минути.Топ-лак не нанасям, за да не се губи пясъчния ефект.На слънце стои уникално, както ще видите.
Четката е малка за моите нокти, но на фона на красивия лак, я преживявам.
Издържливостта е отлична - 4-5 дни без забележка на моите нокти.
Освен всичко харесвам лаковете на марката, тъй като са 5-free ( без формалдехид, дибутил фталат (DBP), толуен, формалдехидна смола и камфор) и спокойно си ги ползвам по време на бременността.
със светкавица
След любовта ми към Zoya - Dream, този е следващият лак на марката, който обожавам и му прощавам цената от 20лв.Тъй като е от стара серия последно чух, че няма да се продава повече, така че ако сте фенове на сините нокти и ви попадне пред очите - препоръчвам.

Add your comment

  1. Ох, помислих, че отново си бременна, но после видях, че постът е стар :D
    А четите на Zoya за моите мини нокти си е супер :D
    <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, за момента не планувам подобна радост отново :D <3

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS