What are you looking for?
2015-08-03

Astor: Soft Sensation Lipcolor Butter червило & Quick & shine лак за нокти

Продължавам с постовете 2 в 1 за една и съща марка.Отново обръщам поглед към новите продукти на Astor, а именно Soft Sensation Lipcolor Butter червило & Quick & shine лак за нокти, които имам в цветове оидеално подхождащи за лятото.
Започвам отново с продуктите, който е неизменна част от дамската ми чанта - Soft Sensation Lipcolor Butter червило в цвят 020 Flirt Natural.Продуктът е под формата на нашумелите напоследък чъби-стикове.Няма нужда от подостряне и е под удобна форма за прецизно нанасяне.
Цветът на самата опаковка определено не излезе сполучлив на снимките, но на суочовете по-надолу е точен.Flirt Natural е приятен нюд с ясно изразен оранжев подтон.За подсилване на цвета е нужно леко напластяване.
Нанася се лесно и се усеща много леко по устните.Не обичам тежките мазни червила през лятото, които сякаш тежат още повече в жегите.Омекотява точно като балсам и устните са меки и подхранени.Финишът, както ще видите е доста "сочен".
Издържливостта на моите устни е слаба, около час без хапване, но поради лесната му употреба е постоянно в чантата ми и с превърна в едно от любимите ми ежедневни червила.
Лакът за нокти, който си избрах от новата серия Astor Quick & shine е под номер 308 Shiny Dayрасковено с много ситен златис шимър, който някак не успях да уловя на снимките.
Има от любимите ми огромни плоски четки, които са удобни за голяма нокътна плочка като моята.
За съжаление дотук приключват нещата, които ми харесват в този лак.Поне моят цвят се оказа доста непокривен и ми бяха нужни 3 плътни слоя, за да не прозира нокътната плочка отдолу.
Колкото до бързото съхнене, от която идва името също имах проблем.Първият пласт изсъхва наистина за 2-3 минути, останалите два обаче са кошмар.Оказа се, че дори нанасянето на любимия ми Пош не успя да спаси ноктите от "чаршафи" след 20-минутно чакане да изсъхнат.
Quick & shine издържа около 3-4 дни и има добър блясък, заради посочените забележки не мога да го препоръчам с ръка на сърцето или поне този цвят.Цена 4,50лв за 8 мл.
Чъбито Soft Sensation Lipcolor Butter обаче го препоръчвам с две ръце, ако търсите нещо подобно като действие.Цена 13,30лв.

* Продуктите са ми предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS