What are you looking for?
2015-08-25

Catrice Eyebrow Filler спирала за вежди

Може би се забелязва колко рядко пиша за продукти за вежди.Истината е, че аз рядко успявам да се справя с укротяването на моите, а те наистина са важни за цялостната визия на лицето.За себе си лично не харесвам явното подчерване на веждите, което сякаш крещи от километри, че са нарисувани с молив.А, ако ги подчертая в истинския им черен цвят, заприличвам на Мортиша от семейство Адамс.Предпочитам леко подчертани и оформени вежди, което постигам със сенки и спирала.Продуктът, който ползвам в последните две години е именно Catrice Eyebrow Filler спирала за вежди.

Опаковката е типична за спирала, а четката за нанасяне е с тънки гъсти косми.В България доколкото видях се предлага само в един кафяв цвят с номер 10.Цветът наистина не е наситен и би бил подходящ дори за дами със светли вежди.
Консистенцията е под формата на течен гел и се разнася лесно с четката.Трябват му няколко секунди, за да изсъхне, което е добре и имам време за корекция, ако не ми допада как съм го нанесла.Повечето безцветни гелове за вежди, които съм използвала след няколко часа стават на "бучки" и сякаш веждите ми се белят,а при Catrice Eyebrow Filler това нещо го няма и затова се превърна в мой фаворит.
Доволна съм и от трайността на продукта - няма разтичане или размазване дори в летните жеги.Не ме е предавал и по поводите, когато съм залагала на него.Също така е и сравнително икономичен.
Може да видите как стои при цялостен грим тук и тук.
Почиства се лесно с мицеларна вода или други дегримьори.
Доволна съм от Catrice Eyebrow Filler и ще продължа да го купувам, докато намеря нещо още по-добро.Купила съм го на цена 7,19лв.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS