What are you looking for?
2015-08-31

Manhattan All In One червило - Doll Me Up 740

Продължавам с новостите, които сега излизат на пазара от различните брандове.Днес е ред на червилото Manhattan All In One в цвят Doll Me Up 740.То обещава интензивен цвят, дълготраен блясък и приятен комфорт при носене.
Опаковката е стандартна изчистена пластмасова гилза с щампа на марката.Червилото издържа в горещините и дори в над 30-градусовите жеги не се разпадна при снимане.
Кремообразно е и лесно за нанасяне.Цветът Doll Me Up е наистина кукленско розово и за съжаление не подхожда нито като цвят, нито като подтон на моята кожа, както ще видите по-долу.На някоя светла блондинка би стоял страхотно.За плътно покритие са ми нужни две минавания по устните.
Финишът на Manhattan All In One е полу-матов.Няма нужда от база, но аз винаги ползвам балсам за основа при всички червила.All In One се усеща хидратиращо и дори при дълго носене не изсушава устните.Не се усеща тежко върху устните и поне при мен не се разтича.Това, което ми харесва основно е, че не подчертава несъвършенствата.Устните ми на снимката с червилото са силно нацепени и буквално липсват парчета на места, но както виждате това не се забелязва толкова очевидно.
Относно дълготрайността бих казала, че при мен издържа ярко около 1,30 - 2 часа без хранене след което започва да изчезва равномерно от устните като се започне от блясъка.
Червилото ми допада като усещане и бих заложила на друг цвят.Този ще отиде при някоя приятелка, на която ще подхожда.

* Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment

  1. В гилзата изглежда като много мой цвят, но на устните ти е доста светло! Трябва да го погледна в магазина!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Светло е и по-скоро е цветът на суоча и устните ми, но все пак го виж на живо :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS