What are you looking for?
2015-09-29

SVR Hydraliane Legere крем за лице

От грижата за тялото се прехвърлям към тази за лицето.Знаете, че обожавам различните кремове за лице и постоянно пробвам нови.В един момент се оказа, че имам отворени точно 6 крема с различна функция и определено ми е някаква мания.Използвам ги естествено доста дълъг период, но пак е прекалено.Затова и ги намалих на два едновременно.
Лятото вече се сбогува с нас, аз излизам сравнително рядко в момента и затова слънцезащитен фактор не ми е необходим (да, аз съм от хората, които го ползват само лятото, въпреки че не е правилно).Поради тази причина основния крем за лице, на който залагам е SVR Hydraliane Legere.
Опаковката е изчистена тубичка, която е хигиенична, а също така удобна за пътуване.Стабилно затваряне и лесно мога да изцедя нужното ми количество без да прекаля.
Кремът е със средно плътна консистенция и перлено бял цвят.Ароматът е почти неусетен.Има следния състав:
Според производителят кремът е подходящ за интензивна хидратация на нормална към мазна кожа и няма как да съм по-съгласна.
Ползвам SVR Hydraliane Legere от няколко месеца и съм с твърдо изградено мнение за него.Въпреки, че се води дълбоко хидратиращ крем се оказа, че попива много бързо без да оставя лепкав или мазен филм върху кожата.Кожата става мека и изглежда видимо здрава и подхранена.През горещите летни дни ползвам крема вечер, тъй като след няколко часа през деня с него видимо "лъсвах", но вечер нямах този проблем.Освен това през лятото държа на слънцезащитния фактор, какъвто този крем няма.
През по-хладните дни и при липсата на слънце го ползвам през деня и съм доволна.Много добре се отрази и на дехидратираната от раждането кожа и бих казала, че успя да подобри вида ми още като лежах в болницата.
За есента SVR Hydraliane Legere е чудесен за нормална към смесена кожа.Може да се закупи от аптеките на цена около 27-30лв за 40 мл. продукт.
SVR е в същия клас като Bioderma, Avene, La Roche-Posay и ви препоръчвам да пробвате продукти на марката - за мен си заслужават.Пробвах серията за мазна и проблемна кожа и бих казала, че е леко изсушаваща за смесена, така че го имайте предвид и пробвайте от мостри.

* Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS