What are you looking for?
2015-10-12

Clarins Make-up Palette

Въпреки майчинството не съм се отказала от декоративната козметика, колкото и малко време да ми остава напоследък.Днес обаче ще споделя мнение за един малък симпатичен сет, който взех, за да ползвам основно при изписването от болницата.Знаете как на такова място не е подходящо да се разнасят купища гримове, а да ме изписват във вид на мумия не е по моя вкус.Та за тази цел ползвах Clarins Make-up Palette.
Сетът е в много готин лачен калъф в червено и бяло.Определено изглежда стилен и качествен като изработка.Clarins Make-up Palette съдържа следните продукти:
*Спирала Wonder Perfect Mascara
*Гланц за устни Mini Gloss Prodige - 04 Candy
*Пудра
*Руж
*6 цвята сенки
+ апликатор и четка.
Спиралата е с наситено черен цвят и удобна малка четка.Придава приятна дължина на миглите, но малко се размазва.Не е нещо уау и не бих я купила в оригинален размер.За из път обаче върши работа.
Глосът ми е абсолютен фаворит и то заради невероятния си плодов аромат.Не лепне, придава страхотен блясък без устните да изглеждат мазни.Не е много дълготраен, но заради аромата му прощавам.
Пудрата се оказа моя цвят, тъй като почти нямам тен тази година.Много фино смляна и не се разпрашва.За мое учудване матира кожата без да изглежда пудрено и издържа 5-6 часа в жегите (в хладно време повече).
Ружът е с бледо розов цвят и би подхождал на всеки цвят кожа.Също е доста фин, но леко се разпрашва.Не е силно пигментиран и може да се наслагва за по-силен цвят.
Сенките са в розовата гама и също не са много наситени като пигментация, но за матовите го приемам за нормално.На моя мазен клепач издържаха 5 часа без основа, което си е постижение. Нямаше размазване и събиране в сгъвката на клепача.
На снимката точно преди глосът са ружът и пудрата, която почти се слива с цвета на ръката ми.Всички продукти са нанесени без база за грим:
Останах доволна от Clarins Make-up Palette и го смятам за успешна покупка.Купих го на цена 65 лв и мисля, че за път или в дамска чанта е голямо удобство.

Add your comment

  1. дано успееш да си ги изразходиш, красиви са :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Никакъв шанс няма да изразходване при мен, но ще влизат в употреба често :)

      Изтриване
  2. Много е хубава палитрата и наистина перфектна за всяка дамска чанта!И на мен глосът,който е включен е един от любимите ми от Clarins,заедно с Instant light lip perfector. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Доколкото виждам вече не се предлага.Има нова разновидност, чиято опаковка е на цветя.Обикновено ги има из безмитните магазини по летища и пристанища :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS