What are you looking for?
2015-10-20

Golden Rose Color Expert 32 лак за нокти

Вече съм с нов и доста подкъсен маникюр, но няма как да пропусна да ви покажа новият си любим лак за нокти.Рядко се изказвам толкова директно, но това е тотален must have за есенния сезон.Предполагам, че вече сте виждали десетки ревюта на цвета, но наистина си заслужава.Дългият прехласващ се увод е посветен именно на лака за нокти Golden Rose от серията Color Expert с номер 32.
Тази серия е една от любимите ми изобщо и вече съм ви показвала два цвята тук.Всичко казано се припокрива.Любимата ми широка четка, плътно покритие на един дебел или два по-тънки пласта (в случая с 32 на снимките са два пласта).Съхне достатъчно бързо, но като имаш общо 10 минути за лакиране като мен се възползвам и от бързо изсушаващия топ Пош.
От издържливостта също не мога да се оплача, но както знаете при тъмните цветове веднага се вижда всяка драскотина и отлюспване.Премахването му е малко по-трудно, заради ситните лъскави частици, но няма нищо общо с махането на трудните брокатени лакове.
При номер 32 най-красивото е цветът - много есенен, топъл винен цвят с фин шимър, който ще подхожда на всеки цвят кожа.Почти измести от сърцето ми тоталния любимец OPI - Every Month is Oktoberfest.
със светкавица
Дали препоръчвам този цвят - Да,да и пак да!За бюджетната цена от 2,30лв си заслужава всяка стотинка и привлича погледите на всеки.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS