What are you looking for?
2015-10-26

Maybelline Hydra Extreme червило - 670 Natural Rosewood

Напоследък новата ми страст са червилата.Явно след като почти не ми остава време за сенки реших да наблегна на устните.Така поне преди излизане слагам набързо едно червило и съм готова.Нямате идея как яркото червило привлича погледите далеч от сенките под очите и недоспалия поглед (хо-хо).Едно от последните ми открития е червилото Maybelline Hydra Extreme.
Тази серия не е широко рекламирана и дори на стелажа едвам се забелязва, но се оказа страхотно попадение.Изборът от цветове е голям, а аз избрах 670 Natural Rosewood.
Гилзата е лека, пластмасова, изцяло в червено при всички цветове и като цяло не е особено впечатляваща.Няма надпис на марката и на моменти дори се чудих на коя марка е, но това не е важно.Ароматът е почти незабележим.
Maybelline Hydra Extreme 670 Natural Rosewood е много интересен цвят - светло керемиден цвят със сатенен завършек, без да е твърде натрапчив.Цветът е средно пигментиран.При мен червилото издържа около 2 часа и избледнява постепенно, без да оставя грозни следи по контура на устните или да се впива в гънките.
Важното е, че червилото е страхотно!Има мека консистенция и се нанася лесно и приятно на устните.Няма разтичане и не се усеща тежко или мазно.В същото време е хидратиращо като балсам и прави устните наистина много меки.Хубавото на червилото е, че не подчертава недостатъците на устните.
В момента е любимото ми ежедневно червило и мисля, че напълно си заслужава цената от 5,99лв.Изборът от цветове е достатъчно голям за всеки вкус.Тук може да видите ревю на още два цвята от серията.

Add your comment

  1. Прекрасна идея ми даваш за ярки устни+недоспал поглед. Моят доста често е такъв и не бях се замисляла за този трик- в ежедневието си не нося ярки червила, но със сигурност ще опитам да променя това. <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз доскоро не носех ярки червила в ежедневието, но се оказа, че е готино и прави впечатление :))

      Изтриване
  2. Тези червила са си супер особено за цената си! На мен хич не ми отива ярко червило ако съм изморена. Мисля, че е защото имам много бяла кожа и просто нищо не помага.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS