What are you looking for?
2015-11-06

Gliss Ultimate Repair флуид против цъфтящи краища и Gliss Million Gloss кристално масло


Дори подстриганата коса има нужда от допълнителни грижи.Днес правя ревю на два продукта, които помагат да добрия й вид - Gliss Ultimate Repair флуид против цъфтящи краища и Gliss Million Gloss кристално масло*.
Ultimate Repair флуид против цъфтящи краища, както се подразбира от името е обещава да намали цъфтящите краища с течния кератинов комплекс в състава си.Опаковката е лека и с помпа.консистенцията му е под формата на крем.Има приятен парфюмен аромат, който не се задържа дълго по косата.Нанасям от средата към краищата на измита леко влажна коса.За моята коса до раменете стигат две изпомпвания без да я омазнява допълнително.Много приятно заглажда косата и тя изглежда подредена и жива.С този продукт съм заместила всички масла, кристали и т.н. в момента.Харесва ми това, че не утежнява косъма и нямам нови цъфтежи.Да се има предвид, че се подстригвам редовно и за вече цъфнали краища разчитам само на ножицата.Състав:
От своя страна Gliss Million Gloss кристално масло обещава да обогати косата със ослепителна яркост само за 5 секунди.То е в прозрачна синя опаковка, също с помпа и под формата на олио.Има силен сладникав аромат, в който съм влюбена и е доста траен.Може да се ползва по няколко начина - в шампоана, на леко влажна коса или на суха коса като финиш.С този продукт не успях да се "разбера" много добре.Прибавях го към шампоана си при измиване, но не забелязах никакъв допълнителен блясък.Ползвах го също на леко влажна коса и косата ми изглеждаше леко лъскава, но нищо силно забележимо и се иска доста вглеждане.Ако го нанеса на суха коса, се получава отежняване и косата ми изглежда сякаш е мазна.Същото нещо се случва, ако прекаля с количеството, така че ползвам по една помпа на влажна коса.Това определено не се оказа подходящия продукт за моята коса, но готиният му аромат ме кара да продължавам да го ползвам.Състав:
Определено бих взела отново флуида против цъфтящи краища, а на кристалното масло не бих заложила отново поне в момента.Gliss Ultimate Repair флуид против цъфтящи краища е на цена 7.69 лв за 50 мл, Gliss Million Gloss кристално масло е с цена 13,89 лв за 75 мл. 

Add your comment

  1. Gliss напоследък ме изненадват много, ама много приятно .... благодарение на едно то техните масла се спасих от ежемесечен цъфтеж. Нещо, изключително неочаквано за мен, защото специално за косата си много рядко разчитам на дрогериини марки. А за ароматът на горното масло - не съм го ползвала точно това, но предполагам какъв е и наистина е жесток (а аз не харесвам сладникави миризми уж :) )

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина напоследък правят все по-добри продукти :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS