What are you looking for?
2015-11-03

Golden Rose Prodigy Gel Duo лак и топ-лак за нокти

Във фейсбук страницата ви показах новите комплекти гел-лакове без печене Golden Rose Prodigy.В момента има промоция на комплектите на цена 7,45лв при постоянна цена 8,99лв.Комплектът включва лак с цвят по избор и топ-лак, които са в картонена кутийка.
Според описанието топ-лакът може да се ползва с всеки лак, без да е нужно да е от тази серия.Естествено ще видите по-надолу, че реших да пробвам това.
Върху капачката на всеки от лаковете име стикер с инструкции за употреба.Накратко казано - нанасят се два пласта от цветния лак, изчакват се 2 минути да изсъхне и се нанася топ-лакът. 
За мое съжаление още нямаше мостри на цветовете и трябваше да избирам по шише.Уцелих страхотен цвят с номер 20, подходящ за сезона.Имат средно широка четка (разбирайте по-тясна от тази на серията Rich Color), която е много удобна за употреба и учудващо за мен успях да направя приличен овал дори в бързината.
Цветният лак има много приятна кремообразна консистенция, която много ми хареса.Не се разтича или точи и постигам плътен цвят с един слой, но по навик, а и според упътването нанесох два.Изчаках 2-3 минути и нанесох топ-лака.Той от своя страна изсъхна доста бързо за около 10-тина минути.
Наистина оставя блясък като гел-лак, без обаче да прави дебел слой.Комбинацията лак + топ-лак Prodigy се оказа много издържлива на моите нокти.Без забележка изкара 5 дни (не обещаните 7), но като се има предвид, че на ден си мия ръцете поне 30-тина пъти е забележително.Доколкото видях продуктите ще се продават в комплект, а цената е съвсем прилична.
Нямаше как да не пробвам топ-лакът върху различен лак и може да видите, че на безименния ми пръст е нанесен Essie Blanc.Мога да кажа, че топът Golden Rose Prodigy в този случай се държи също толкова добре и има същата трайност, както върху лакът от комплекта.
Премахването на лака и топът е лесно и става с обикновен лакочистител.
Останах много доволна от сетът Golden Rose Prodigy Gel Duo и го препоръчвам за проба.Надявам се и при вас да има същия ефект.Става и чудесен подарък за приятелка.Моят комплект купих от щанд на марката в мола на промо цена 7,49лв, както писах по-горе.

Add your comment

  1. Звучи добре. Въпреки,че никога не съм ги разбирала тези "гел лакове без печене" - до колко са гел и изобщо дали може да се нарекат така.... кой знае :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не са "гел" изобщо, но наподобяват ефекта.Чудесни са за мен, защото не съм фен на гелът, защото изобщо не се отразява добре на моите нокти :) На твоите обаче стои убийствено <3

      Изтриване
  2. Много полезно ревю, а не мога да не отбележа и калъв мастер в лакирането си ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)) Дори съм много зле в лакирането особено като бързам и както си намалих дължините :)

      Изтриване
  3. Задължително ще си купя едно сетче когато минавам през щанда на ГР

    ОтговорИзтриване
  4. Аз исках да попитам дали няма вече и термо лакове от този вид

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS