What are you looking for?
2015-12-18

Balea Zucker Schnute - комплект Захарна целувка

Ейййй, "Захарната целувка" на Balea отново се предлага в мрежата.Това ми беше първата реакция, когато супер случайно видях този сет в дрогерията.По принцип имаше снимки в немските блогове, но изобщо не се надявах да стигне до България, както често се случва.Е, случи се!Култовата серия отново е на пазара и вече си я ползвам с кеф.Изобщо, който е ползвал серията знае, защо е ентусиазмът ми.
Комплектът съдържа следните продукти:
*Душ-гел 125 мл
*Суфле за тяло 50мл
*Сапун-топче 50гр (което си е бомбичка за вана)
Ароматът е на ванилия и лимон, а най-точно мирише на лимоново кексче, както каза Траянка от Pink Flower's blog (която ми липсва и чакам да започне да пише отново).
Душ-гелът е прозрачен и гелообразен.Лесно се разпенва и остава кожата добре почистена и с лек аромат.Не изсушава допълнително.Както виждате по-горе опаковката е сравнително малка - 125 мл.Доколкото видях, в дрогерията се продава отделно и само душ-гел в по-голяма разфасовка.
Суфлето е с кремообразна почти течна консистенция, която попива бързо и лесно.Като цяло е доста леко и приятно.Не оставя кожата супер хидратирана, а по-скоро ароматизирана.Предпочитам го за зони, които няма нужда от силно подхранване.Подходящо е според мен за нормална кожа през по-топлите дни.
Бомбичката за вана не ползвах по същество, защото нямам вана, но си направих вана на крачетата.Топката не се пени, а водата остави кожата ми лвко ароматизирана.
Сетът купих на цена 8.99лв от дрогерия dm.Всъщност купих два сета, както виждате от снимката единият е за подарък.Може да се сетите за кого, но информация скоро :D

Add your comment

  1. И моята реакция беше същата като видях една снимка в инстаграм на сорбета за тяло и още на следващия ден подпалих към DM.
    Иначе благодаря за милите думи, признавам си без бой че позанемавих блога чисто и просто от мързел и от факта че не ползвам чак толкова разнообразни продукти, за които да пиша. Така че засега едва ли ще подновя писането, но да видим... може някой ден друго да ми прищрака :D

    ОтговорИзтриване
  2. Много красиви снимки! Всички хвалят този аромат, звучи вкусно!

    ОтговорИзтриване
  3. Когато бях последно в ДМ го загледах, но видях на опаковката роза и понеже не се позаинтересувах предположих, че има аромат на роза /който попринцип не харесвам изобщо/ :D П.С. Извинявам се, че по погрешка изтрих коментара ти в поста ми за двойниците :/

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS