What are you looking for?
2015-12-14

Incoco сух лак за нокти

Дойде ред да споделя мнението си за сухите лакове Incocco.Получих мостра от тях в последната Пинкс кутия, която поръчах и доста време ги пренебрегвах.При мен се падна симпатична декорация на целувки (Sealed with a Kiss).Честно казано подходих с доста недоверие към продукта, но съм грешила.
Така нареченият "сух лак" представлява реален лак за нокти с основа и топ, но под формата на стикер и е много лесен за употреба.Махам прозрачното фолио и залепям директно за нокътя, без допълнителни лепила или основи.Излишният остатък се премахва с пила.Очаквах да станат балончета или неравности, но няма подобно нещо и успях от първият път.Наистина цялата процедура ми отне няколко секунди.Няма нужда от основа или топ-лак.Не чакам да изсъхне и после няма замазани кожички или нокти "на чаршафи" - какво по-хубаво?!
На показаните две снимки долу имам стикер на безименния пръст.Допада ми за акцент и не изглежда претрупано или кичозно, а съм ви споделяла, че не мога да творя по ноктите ми.
Самият стикер/лак очаквах да падне за ден-два, но ме изненада приятно.Издържа над 7 дни на моите нокти.Снимките са направени точно на 3-я ден от поставянето на стикера и сами виждате, че е непокътнат.

В последствие разбрах че, имат щанд в Грандмол Варна и реших да го посетя.Консултантката беше супер любезна, показва ми мостри, мислехме съчетания и изтърпя чинно промяната 17652 пъти на мнението ми.Обясни ми и начинът за нанасяне и съхранение.Изобщо рядко оставам доволна от консултант, но в случая давам отличен.Избрах си опаковка едноцветен лак (Mesmerize) и опаковка 4 декорации (Star-Crossed), като за всичко платих промо цената в момента 13.95лв.
Mesmerize е страхотен дуохром преливащ се от лилаво към зелено в зависимост от светлината.На следващите снимки съм го сложила на показалеца и кутрето.С него поставянето ми беше малко по-трудно, но все пак може да се разлепи и донамести.
Той се оказа не толкова траен, колкото акцентите при мен и издържа 5 дни като в краищата на някои нокти имам леко забелени връхчета.В опаковката има 16 стикера с нокти и така има резерва при гаф, а по мое мнение дори ще ми стигнат за още един маникюр.
Star-Crossed са блестящи сребърни звезди на лилав фон.Просто са разкошни на живо.Към тях нямам забележка откъм нанасяне и трайност и още си стоят на ноктите ми (7-и ден).
Тук може да видите състава на акцентите със звезди:
Момичето ми предостави две мостри и на френски маникюр, които ми е много интересно да пробвам.
Сухият лак се оказа голямо удобство заради бързината на поставяне, а заради красивите десени, е подходящ като идея за хора, които не се справят с декорациите като мен.
Тази седмица с нетърпение ще посетя отново щанда им, за да си взема от декорациите подходящи за идващите празници, а от едноцветните си харесах страхотен червен глитър, идеален за Коледа.

Add your comment

  1. Хм... Аз също винаги съм гледала с недоверие към този "сух" лак, но ти успя да смениш фокуса ми :)
    Трябва да ги издиря, къде са и в Софето ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвай с декорациите - наистина са издържливи! :)

      Изтриване
  2. Star-Crossed изглежда страхотно! Аз съм пробвала такива лепенки на Sephora и много ми харесаха. Издържаха дълго време, накрая трябваше да ги махна защото бяха по-пъстри, а на работа понякога не става да се ходи с такива нокти.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има го и проблема с работата наистина, но при мен сега е свободия :D Като гледах се предлагат и по-неутрални апликации и цветове :)

      Изтриване
  3. Защо толкова малко се задържат!? Аз съм с някакъв брокат вече 2 седмици. Но тези които ми останаха от сета за 2те ръце изсъхнаха и не можаха да се залепят за втори път. Но определено 3 дни ми се виждат доста малко о.О

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не са задържат само три дни, декорацията със сърцата е снимана на третия ден, просто нямах време :D Иначе те издържат над седмица.Едноцветните лакове при мен са по-нетрайни.

      Изтриване
    2. Ти успя ли да уползотвориш каквото ти остана? Не знам дали аз не го съхраних правилно, но после като се опитах не искаше да се залепи и беше изсъхнало :(

      Изтриване
    3. Не, но още не съм и пробвала да слагам останалите лепенки.Консултантката в мола ми обясня, че каквото остане се прибира пак в пликчето, избутва се възухът с пръсти, прегъва се краят и се облепя цялостно с тиксо, за да не изсъхнат точно.Надявам се го обясних разбираемо, че нещо май аз трудно се разбирам.Уж го направих и ще видя после дали ще мога да ги ползвам :)

      Изтриване
    4. Ето това ми е грешката аз го защипах с някаква шнолка и си мисля, че съм направила нещо ахаххаха

      Изтриване
  4. Ох, много добра идея. Страшно много харесвам ефектни маникюри, но не обичам да ходя в салони. Ще разгледам и аз какви коледни апликации имат :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За апликациите съм с две вдигнати ръце :)) Има ги в американския сайт на Incoco и в бг-фейсбук страницата им.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS