What are you looking for?
2015-12-08

theBalm Mary-Lou Manizer хайлайтър

Едва ли има някой, който да се интересува от козметика и да не знае за може би най-известния хайлайтър theBalm Mary-Lou Manizer.Сигурно сте чели н-брой ревюта, но не мога да не покажа тази красота.
Пудрата може да се ползва освен като хайлайтър за подчертаване и озаряване на определени зони от лицето, също и като сенки за очи.Идва в картонена кутия и типичните за марката ретро илюстрации.Може да видите и състава на продукта:
Самият продукт е в метална опаковка с голямо огледало, което се оказа мноооого удобно.
Хайлайтърът е фино смлян и може да се нанася, както с четка, така и с пръсти.Продуктът е супер пигментиран и препоръчвам да се нанася с лека ръка, за да не засветите като диско-топка, освен ако това не е желаният ефект.
Формулата му е някак "мазна"и прилепва много добре по кожата.
Озаряването, което придава е видимо и много красиво, особено на ярка светлина или при светкавица.Няма обаче големи и дерящи кожата брокати.
Някои го сравняват с Здрачовската пудра на Essеnce, която също имам, но тя е доста по-жълтозлатиста и не толкова прилепваща по кожата.
Mary Lou Manizer е по-скоро с цвят шампанско и наистина озарява, без да стои кичозно.Пробвах го също като сенки и останах доволна, особено подходящ е за вътрешния ъгъл на окото.Така един продукт при нужда изпълнява няколко функции.
Откъм издържливост също нямам забележка и хайлайтът стои на мястото си докато го премахна.
Количеството е много голямо (8,5 гр.) и като се има предвид колко е икономичен, би стигнал за дълъг период от време.
Накратко би казала, че theBalm Mary-Lou Manizer има напълно заслужена слава и си струва цената.Из бг сайтовете може да го закупите за около 40 лв.Моят е купен от любимият feelunique.com с код за намаление и ми излезе около 30 лв. с безплатна доставка.

Add your comment

  1. Влюбена съм в него!!! <3 Ползвам го за какво ли не и макар в началото да ме беше яд, че съм дала толкова пари сега смятам, че всяка стотинка си е струвала!

    ОтговорИзтриване
  2. Красота, обаче все се въздържам да си го взема, струва ми се, че някак няма как да изхабя и половината :) Много хубаво и изчерпателно ревю.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз се въздържах от покупката му почти година и сега съжалявам, че не го взех по-рано :)

      Изтриване
  3. За продукта нямам какво да кажа, но ... снимките ти са разкош, беше ми много приятно да ти скролна ревюто <3

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотно изглежда! В wishlist-a ми е за тази Коледа :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Много често чувам да го хвалят! А и изглежда много сладурски :)

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Заслужава си.За мен е най-добрият хайлайт ползван някога, а имам доста :))

      Изтриване
  6. Невероятен е! Въпреки че вече използвам изцяло био козметика не бих го заменила за никакъв друг! :) Моментално се нареди из любимците ми за миналата година (което ме подсеща, че скоро пак ми предстои такъв пост). Споделям всяка една думичка, която си написала за него! И аз често го използвам за сянка върху клепача ;) и всеки път, когато го правя комплиментите за грима ми не стихват...
    Обожавам снимките ти!
    <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Знам аз, че сме на едно мнение, а ти с какъвто и без грим да си, съм убедена 100%, че отнасяш заслужени комплименти <3

      Изтриване
    2. Ха ха! В голяма заблуда си, но мерси! :) <3 :*

      Изтриване
  7. Продължавам да се въздържам от покупката му ...... за сега.
    Май е крайно време да си го самоподаря, а и празници идват :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз дълго се въздържах, но сега знам, че трябваше да подраня с покупката му :))

      Изтриване
  8. И аз продължавам да съм пас, все едно нямам достатъчно хайлайтъри, но продължавам да му се чудя. Снимките ти са много красиви :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти направо отнасяй сестричките, които подаряваш.Доста е готина цялата тройка и ако я бях видяла щях да купя направо нея :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS