What are you looking for?
2015-12-28

Yves Rocher Christmas edition Портокал с канела


Всяка година преди Коледа следя за новите лимитирани серии на Yves Rocher, защото не са за изпускане.Във Варна се намират малко по-трудно, но тази година бяха добре заредени, макар пак да се сдобих с моите покупки от друг град.Но стига излияния.
Придобивките ми са от колекцията с Портокал и канела.Бях се насочила към тази с Портокал и бадем, но ароматът на първата определено ме грабна и реших да купя него.Както вече споменах във фейсбук, на касата при плащане ми подариха крем за ръце от серията Пикантна ванилия (и на нея доста се точих :D) та затова ще спомена и нея.
Душ-гелът Портокал и канела е полупрозрачен и почти под формата на желе.Прави богата пяна и почиства нежно кожата.Оставя лек аромат  основно на портокал и не усещам изсушаване, но през зимните месеци вече уточних, че не пропускам последващата хидратация на тялото с лосион/бутер.
Млякото за тяло Портокал и канела е много готино!Изобщо ароматът е точно по мой вкус, а за разкош има ситни брокатени частици в него.Има флуидна консистенция и лесно се разнася по кожата.Попива много бързо и не уставя мазен или лепква филм.Кожата е мека и се справя добре с подхранването, като оставя слаб аромат, които за съжаление при мен не трае много дълго.Блясъкът обаче е траен и забележим.Не е като да си поръся тялото с едри брокати, а много фини и нежни частици, които озаряват.
Душ-гелът и млякото за тяло са в прозрачни опаковки, които показват наличното количество.
Кремчето за ръце Пикантна ванилия е в сладка мини опаковка, която вече стои в чантата ми.Оказа се доста течен, но въпреки леката консистенция дава търсената хидратация.Мирише отново страхотно, но не много трайно.
Тук може да видите състава на трите продукта:
Лимитираните колекции на Yves Rocher винаги си заслужават и имат страхотни аромати.Душ-гелът взех на цена 6,58 лв, а млякото за тяло за 9,88лв. от магазин Ивис.

Add your comment

  1. Обожавам!!! И аз се каня да напиша точно за тази серия... Уви лосионът за тяло е не само при теб с нетраен аромат, но въпреки всичко много го обичам!!! Силно ти препоръчвам и крема за ръце от серията, неговият аромат е доста траен и 2 пъти нанасяне са повече от достатъчни! ♥ Страхотни снимки и ревю!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS