What are you looking for?
2016-01-25

Eucerin Lip Aktiv балсам за устни

Слабостта ми към балсами за устни е общоизвестна.Постоянно съм в търсене и тестване на нови видове.Съвсем случайно в аптеката попаднах на Eucerin Lip Aktiv и реших да го грабна.Имам чудесни впечатления от марката (избелващият нощен крем е страхотен), които се запазиха и от балсамът за устни.
Стандартна опаковка, а балсамчето е под формата на стик.Консистенцията му е твърда, но се разнася по устните без да се разтича или размеква прекалено.Няма цвят и мирис, което също ми допада.
Още повече се радвам, че има слънцезащитен фактор LSF 15, което го прави подходящ за ползване и през лятото, тъй като съм споделяла колко е ужасно да ми изгорят краищата на устните.
Оставя матов финиш и визуално не си личи, че имам балсам.След нанасянето на балсама обаче усещам устните си меки и подхранени.Усеща се и лекия филм, който ги покрива.Дори когато са нацепени Eucerin Lip Aktiv успява да облекчи опъването и да ги омекоти.За няколко дни изглеждат нормално (или поне до момента, когато реша да ги дърпам).
Другото, което ми хареса в този балсам е липсата на минерални масла в състава му.Далеч е от био или натурален продукт, но пак е нещо:  
За скромната си цена от 4.70лв балсамчето е чудесен заместител на дрогерийните балсами за устни.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS