What are you looking for?
2016-01-19

Комплект Rituals Sakura

За продуктите на Rituals съм чела страшно добри отзиви и веднага щом видях, че се предлагат с някаква промоция в бензиностанции Еко се запътих натам, макар да не зареждам често там(боже, какво ли не прави човек за козметика :D ).Така се сдобих със сета Rituals Sakura."Сакура" се наричат  най-известните символи на пролетта в Япония - великолепните розови японски вишневи дървета.Чела съм, че серията с оризово мляко и вишнев цвят е страхотна и са имали право.
Сетът е в голяма луксозна кутия, която съдържа следните продукти:
*Успокояващ крем-ексфолиант Rice Scrub 150мл.
*Душ-гел под формата на пяна Zensation 200мл.
*Крем за тяло Magic Touch 70мл.
*Скраб за ръце и балсам за ръце Ultimate Hand Sensation в две големи сашета по 10мл.
Крем-ексфолиант Rice Scrub е много фин и нежен към кожата.Въпреки това успява добре да премахне мъртвите клетки без да наранява кожата.Доста е гъст и бих казала икономичен.
Душ-гелът Zensation е божествен!Рядко (да не кажа почти никога) съм впечатлявана от такъв тип продукт, но този е уау.От спрей флаконът излиза гъст безцветен гел, който за секунди се превръща в богата пяна.Тази пяна успя да ароматизира кожата ми в продължение на няколко часа.Даже аз не можах да повярвам.Дори само заради този продукт си заслужаваше да купя комплекта.Освен това измива добре и не забелязах да изсушава кожата.Обикновено с измивните продукти ползвам гъба-панделка, но тази пяна носи невероятно усещане, когато се ползва директно по кожата.
Кремът за тяло Magic Touch също се оказа чудесен.Опаковката е малка, но сравнително икономична.Самият крем е много гъст и трудно го изцеждам.Попива бързо в кожата без да оставя, какъвто и да е филм по кожата.Дава една добра хидратация дори сега в студените дни.
И трите продукта от серията с оризово мляко и вишнев цвят имат прекрасен аромат.Буквално се пренасям из прясно цъфналите вишневи градини на Япония. 
Успях да пробвам от тестерите ексфолианта Hand Therapy и балсама за ръце Ginkgo's Secret с гинко билоба и женшен, които са подходящи за суха кожа.Сашетата са много големи и ги ползвам вече повече от 5 пъти.
Скрабът Hand Therapy се нанася и втрива на суха кожа.Отново нежно премахва мъртвите клетки и при измиване кожата е мека и подхранена сякаш намазана с крем. 
Балсамът Ginkgo's Secret има приятна гъста формула, която също попива много бързо и оставя кожата много мека и хидратирана.
И двата продукта имат приятен билков аромат, който обаче не може да се сравни с този на серията Sacura.
Купих комплекта много изгодно за 19.99 лв. с точки за отстъпка и ви препоръчвам да се възползвате от промоцията до 07.02.16г.Аз едвам се сдържам да взема Ultimate Hammam Collection, който съдържа цели 5 продукта.
Тайно се надявам скоро из магазините в Бг да започне широко разпространение на Rituals, а дотогава ще се възползвам он-лайн.

Add your comment

  1. Моля, споделете, от къде си купувате продуктите. Поздрави, Десислава Попова

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, за съжаление в България не се продават продукти на марката.Моите са от промоция с бензиностанции Еко.
      Иначе директно с доставка до тук може да се поръча от feelunique.com , lookfantastic.com.

      Изтриване
  2. Здравейте, моя познат се опитва да вкарва продуктите за България - за сега предалга комплектите - Rituals of Dao , calming treat . Ако имате интерес пишете на FB -Marin Konov

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте , найстина са много добри тези Ритуалс , намерих случайно една страничка в фейсбук от която си поръчах душ гел и скраб за тяло на ритуалс и съм много доволна, цените са по-ниски от на други места и найстина си заслужава да се поглези човек, също и добри цени на парфюми имат.
    Ето я страничката https://m.facebook.com/Козметика-и-парфюми-Quality-Shop-113005146796552/?ref=bookmarks

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS