2016-01-11

Sephora Blueberry крем за ръце

Зима е.Макар напоследък да не личи, че е този сезон.За хората като мен, които не носят ръкавици е истинско изпитание за ръцете.Студът изсушава кожата ми, а честото миене на ръце я съсипва докрай.За капак, аз мразя кремове за ръце.Ползвам рядко, макар че напоследък не мога без тях, защото ръцете ми стават ужасни.
С ръка на сърцето мога да споделя, че намерих крем за ръце, който ползвам с удоволствие и то доста често.Става въпрос за Sephora Blueberry Moisturizing hand cream.
Симпатична лилава тубичка, от която лесно излиза продуктът.Има много лек и приятен аромат на боровинки и то по-скоро на боровинков шейк.Консистенцията е плътна и богата.Определено не е твърде течен и лек крем.Въпреки това попива бързо без да оставя мазен или лепкав филм, който мразя.Сякаш съм бръкнала в буркан с мед и трябва да внимавам да не докосна нещо.
В случая усещам кожата си много мека и подхранена.Нанасям го и вечер преди да си легна, а на сутринта кожата ми е още хидратирана.
Ето и състава му:
Много съм доволна от крема и продължавам да го ползвам с удоволствие.Цена на кремчето не мога да кажа, защото ми е подарък от позната, а за съжаление във Варна няма Sephora.
При следващото ми ходене в София със сигурност ще посетя магазина им.

3 коментара:

  1. Ако си вземеш Колд крем за ръце на Авене със сигурност ще останеш много доволна. Аз съм също като теб, непрекъснато си мия ръцете, мия и с препарати и въпреки че понякога слагам ръкавици, кожата ми е много изпръхнала. Откак имам Авенето се мажа с удоволствие и много ми харесва миризмата му (дори не мога да определя на какво мирише, но безумно ми харесва)

    ОтговорИзтриване
  2. Уау! Първата снимка е трепач! Именно тя ме накара да прочета повече подробности за това кремче :) За съжаление с моите био и натурални наклонности не би могло да се разбере. Благодаря, че си снимала и състава за такива луди като мен. За съжаление в него има само един плодов екстракт и всичко останало е лаборатория. Не бих го купила, но с удоволствие ще продължавам да чета невероятните ти постове! <3

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване