What are you looking for?
2016-01-11

Sephora Blueberry крем за ръце

Зима е.Макар напоследък да не личи, че е този сезон.За хората като мен, които не носят ръкавици е истинско изпитание за ръцете.Студът изсушава кожата ми, а честото миене на ръце я съсипва докрай.За капак, аз мразя кремове за ръце.Ползвам рядко, макар че напоследък не мога без тях, защото ръцете ми стават ужасни.
С ръка на сърцето мога да споделя, че намерих крем за ръце, който ползвам с удоволствие и то доста често.Става въпрос за Sephora Blueberry Moisturizing hand cream.
Симпатична лилава тубичка, от която лесно излиза продуктът.Има много лек и приятен аромат на боровинки и то по-скоро на боровинков шейк.Консистенцията е плътна и богата.Определено не е твърде течен и лек крем.Въпреки това попива бързо без да оставя мазен или лепкав филм, който мразя.Сякаш съм бръкнала в буркан с мед и трябва да внимавам да не докосна нещо.
В случая усещам кожата си много мека и подхранена.Нанасям го и вечер преди да си легна, а на сутринта кожата ми е още хидратирана.
Ето и състава му:
Много съм доволна от крема и продължавам да го ползвам с удоволствие.Цена на кремчето не мога да кажа, защото ми е подарък от позната, а за съжаление във Варна няма Sephora.
При следващото ми ходене в София със сигурност ще посетя магазина им.

Add your comment

  1. Ако си вземеш Колд крем за ръце на Авене със сигурност ще останеш много доволна. Аз съм също като теб, непрекъснато си мия ръцете, мия и с препарати и въпреки че понякога слагам ръкавици, кожата ми е много изпръхнала. Откак имам Авенето се мажа с удоволствие и много ми харесва миризмата му (дори не мога да определя на какво мирише, но безумно ми харесва)

    ОтговорИзтриване
  2. Уау! Първата снимка е трепач! Именно тя ме накара да прочета повече подробности за това кремче :) За съжаление с моите био и натурални наклонности не би могло да се разбере. Благодаря, че си снимала и състава за такива луди като мен. За съжаление в него има само един плодов екстракт и всичко останало е лаборатория. Не бих го купила, но с удоволствие ще продължавам да чета невероятните ти постове! <3

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS