What are you looking for?
2016-02-02

Червило Chanel Rouge Allure Lipstick - Ambigue

Рядко пиша за висок клас козметика, но понякога просто имам такова желание.Все пак като блогър човек трябва да е пробвал от всичко, за да може да сподели обективно мнение.Днес споделям мнение за едно лимитирано червило на Chanel, което ползвам основно през есенно-зимния период, а именно - Chanel Rouge Allure Lipstick в цвят Ambigue.
Опаковката е класика - тежка стабилна гилза, която се отваря с натискане на дъното.Самата гилза е златиста с щампа, а капачето е изчистено черно с бял надпис.
Цветът Ambigue е сливов с лек кафяв отенък.Притеснявах, че червилото е ще е твърде тъмно, но се оказа, че покритието му е полупрозрачно.За по-наситен ефект са нужни няколко повторения на цвета. Има чудесен сатенен финиш.
Консистенцията му е мека и лесна за нанасяне без да има разтичане.
Самото червило е леко и хидратиращо.Очаквах известно изсушаване, но на моите устни не забелязвам такова, въпреки дългите периоди на носене.Което води и до следващата характеристика - трайността.Chanel Ambigue се оказа доста трайно червило и на моите устни се задържа около 3 часа, като избледнява равномерно.Харесва ми и това, че не подчертава недостатъците на устните, когато има такива.
Има защо Chanel да е символ на стил и качество.

Add your comment

  1. Готино бижу си си намерила! :) И снимките му са впечатляващи <3

    ОтговорИзтриване
  2. Снимките наистина са разкошни и е хубаво, че можеш да си го носиш често :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS