What are you looking for?
2016-02-16

Kerastase Specifique Bain Divalent шампоан

От много време съм в търсене на най-добрият шампоан за моята коса и най-накрая се наканих да взема Kerastase Specifique Bain Divalent.Специално предназначен за коса с бързо омазняващи се корени и сухи краища
Опаковката е с типичната за марката тумбеста форма.Харесва ми, това че има стикер на отвора и при отваряне няма вероятност за промяна на количеството или качеството на шампоана.
Kerastase Specifique Bain Divalent има много приятен парфюмен аромат.Има перлено бяла течна консистенция.
Има следният състав:
Шампоанът прави обилна пяна и измива отлично косата без да я заплита по време на миене.Типично за повечето професионални шампоани при нанасяне втори път е необходимо да се остави да подейства няколко минути.След употребата на Bain Divalent косата ми е чиста, мека и някак лека, без да стърчи във всички посоки.
Относно най-важното дали има промяна в корените на косата ми, бих казала че при дълготрайна употреба удължава с ден нуждата от миене.Донякъде усещам леко изсушаване на скалпа и тогава ползвам по веднъж друг шампоан, а също и за да не привиква косата ми към този.На краищата ми от своя страна се отразява добре и не виждам допълнително изсушаване дори и да не сложа някакъв финиш.
Наистина изпълнява обещанията си  и съм доволна от продукта, макар да не е "светия граал".Шампоан Kerastase Specifique Bain Divalent купих от магазин Златна рибка на цена 37,80лв за 250мл.

Add your comment

  1. Този шампоан звучи точно като какъвто търся. По принцип не ползвам тази марка, защото съставът на продуктите не ми харесва! За тези пари трябва да си изчистят състава!

    ОтговорИзтриване
  2. Съгласна съм с beautylovesbooks - имат дори lauryl sulfate в състава :/ Аз приех, че моята коса се чувства добре без сулфати и вече си търся само такива шампоани.

    ОтговорИзтриване
  3. За съжаление моята коса не се чувства добре с безсулфатните шампоани и спрях да се заглеждам толкова в състава :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много жени имат същия проблем с корените, включително и аз. Не съм пробвала този шампоан, но от прочетеното разбирам, че при теб е имало ефект. Задължително ще опитам, защото ми омръзна това миене през ден и после сешуар, преса и т.н... Поздрави за статията!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS