What are you looking for?
2016-02-08

Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes сенки - Creme De Rose

На няколко пъти споделям, че серията Color Tattoo на Maybelline се превърна в една от любимите ми за последните няколко години и досега съм показвала On and on Bronze & Permanent Taupe.Така с удоволствие се насочих към стелажа на марката, когато разбрах, че са заредили цветове от матовата версия Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes.След дълго чудене реших да се спра на не толкова типичен за мен цвят - Creme De Rose 91.
Сянката отново е в типичното тежко стъклено бурканче на винт, в което лесно лесно виждам кой цвят вземам.Нямат опасност от отваряне при пътуване и доста здрави дори при падане.
Консистенцията е отново кремообразна, но поне на мен ми се струва, че матовите сенки са една идея по-"меки" и лесни за нанасяне от лъскавите си събратя.
Creme De Rose е бледо розово с матов финиш, както се подразбира от името на серията.Аз го ползвам основно самостоятелно за ежедневен грим.Цветът е подходящ също за база за други сенки или за изравняване на цвета на клепачите.След нанасяне изсъхват за няколко секунди и трябва да бъда бърза, ако блендвам заедно с друг цвят.При самостоятелното им ползване всичко става много бързо и лесно и после знам, че целият ден ще имам сенки на очите, които няма да се размажат или съберат в сгъвките на клепача.
Издържливостта им отново е на отлично ниво и при мен траят до 6 -7 часа без да мръднат.
Като цяло реших, че светлия цвят "отваря" очите ми, които напоследък от недоспиването не са в перфектен вид и се оказах права.При мен Creme De Rose някак освежава погледа.
Един от малкото продукти, които смятам за "must have" въпреки че цената за единична сянка вече е 10,29лв.Количеството е голямо, а качеството чудесно.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS