What are you looking for?
2016-03-01

Дегримьор за очи Lierac Demaq Yeux Double Care

Постоянната употреба на мицеларна вода леееко ми поомръзна, а не съм фен на тоалетните млека и двуфазните дегримьори.В търсене на разнообразие за почистване на грим попаднах на един доста добър продукт - Lierac Demaq Yeux Double Care.Той обещава премахване на грима, хидратация на околоочния контур и подхранване на миглите.
Опаковката е от прозрачна пластмаса и най-хубавото - под формата на спрей е.Чак не мога да повярвам колко удобно се оказа това.Няма също опасност от разтичане или прекаляване с количеството.Lierac Demaq Yeux има едва доловим аромат.Тук може да видите състава му:

Пръскам един-два пъти на тампон за грим и пей сърце, както се казва.Няма нужда от изплакване след употребата на спрея.След употребата му няма мазен или лепкав филм по кожата ми, какъвто аз не понасям.Въпреки това усещам контура мек и хидратиран.Понякога дори пропускам околоочния крем.Споделям това с уговорката, че моят околоочен контур е нормален, а не сух.
Премахва очния ми грим без проблем.Ако съм само с Maybelline Color Tattoo и спирала ми е достатъчно едно тампонче на око.При по-силен грим две.Не усещам никакво лютене, дразнене или какъвто и да било дискомфорт, както ми се е случвало с някои мицеларни води например.
На снимката може да видите как с две минавания на тампон с Lierac Demaq Yeux се премахват Maybelline Color Tattoo, дебел слой очна линия, молив за очи Avon Supershok (който се маха трудно дори с пяни и гелове),спирала за очи и спирала за вежди.
Дали подхранва миглите не мога да кажа, защото не виждам разлика, но поне не ми остават по тампончето.
С две думи - Lierac Demaq Yeux Double Care е чудесен продукт и ви го препоръчвам за проба.Моят дегримьор купих от Енцо на цена 12,90лв за 100мл.

Add your comment

  1. Звучи супер, определено ме спечели и ще го пробвам. Лирак май ще се окажат страхотна марка :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз бях скептично настроена към този продукт, но ме изненада приятно.Наистина имат страхотни продукти :)

      Изтриване
  2. Оу! Звучи много хубаво, моето мини на Клоран скоро ще свърши и може да си взема този. И толкова ти е красив блогът <3 Страхотна работа, Веси :)))

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS