What are you looking for?
2016-03-28

Фон дьо тен Maybelline SuperStay 24H


След почти два месеца употреба дойде ред за ревюто на последния фон дьо тен на Maybelline - SuperStay 24H.Той ме спечели с това,  че има точно моя цвят - 28 Soft Beige, който буквално се слива с кожата ми. 
Опаковката е стъклено шише с помпа, която е супер удобна, но много се цапа.
Има доста течна формула, която се разнася лесно и има време да се блендва.За мен най-удобно е да ползвам четка, но и с пръсти лесно се постига равномерно покритие.Леката формула не се усеща тежко върху кожата след нанасяне.

Maybelline SuperStay 24H дава полу-матов завършек, но не стои плоско или брашняно.При мен постига ефекта "моята кожа, но по-добра".Аз нанасям един слой, защото търся естествен финиш и искам просто изравянване на тена.За сенки под очите и други недостатъци си е необходим коректор.Като цяло бих казала, че има средно покритие.
Забелязвам много леко прикриване на разширените пори, но за по-добро бих разчитала на основа за грим.
Доволна съм и от издържливостта на продукта.Е, не съм го носила 24 часа, а по 12, но мисля че е достатъчно. В този период няма свличане, избледняване и досадното оксидиране.Относно омазняването също се справи прилично.В студеното време без да фиксирам с пудра издържам без да "лъсна" около 6 часа, а в по-топлите дни около 3-4 часа.
Споменах вече, че двете половини на лицето ми явно са на различни хора (:D).А разликата във веждите ще коментирам в слеващ пост с новата ми най-любима спирала за вежди.
 Купих Maybelline SuperStay 24H на цена 14.99 лв за 30 мл, но сега видях, че е на промоция за 11.69лв. Ако си търсите ежедневен фдт на добра цена с естествено покритие, то той е за вас.

Add your comment

  1. Ооооххх няма няма нямааа да купувааамм... имам още около 7 фдт за изразходване, ужасен човек съм :)))

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS