What are you looking for?
2016-03-21

Orofluido Super Shine Light Spray

Напоследък никаква ме няма в блога, но поне успявам да стигна до фризьор и разбирам какво е да се радваш на малките неща.В грижата за косата реших да пробвам нещо на Orofluido.За маслата за коса на марката се изписа много, но имам няколко такива продукта и исках нещо различно.Така след покана за участие в блогърската програма на парфюми, разглеждайки попаднах на спрей за коса Orofluido Super Shine Light Spray
Продуктът пристигна в картонена опаковка, а самият спрей е в прозрачно пластмасово шише с пулверизатор.Консистенцията на спрея е водниста и не прекалено мазна, точно, каквато търсех.
Има убийствен парфюмен аромат, който е доста траен и ми хареса най-много в продукта.Често просто пръскам косата си само, за да я парфюмирам.
Има следния състав:
Може да се нанася на влажна коса за лесно разресване и за да придаде жизненост и блясък.Друг вариант е да се пръска на суха коса за допълнителен блясък и парфюмиране.
Аз по нанасям основно преди сешоара и се справя много добре с разресването и блясъка.Косата ми изглежда лъскава и жива няколко часа или поне докато си легна.Пръскам спрея по дължините и краищата на косата без да прекалявам и няма допълнително омазняване, което е чудесно.
Веднъж направих грешката в бързината да пръсна в корените и изглеждах сякаш не съм мила косата си два дни. 
Както писах по-нагоре от време на време пръскам по една-две помпички на суха коса просто за ароматизиране.
Честно казано не виждам някакво подхранване или подобрение в структурата на косъма, но и не очаквах такова от лек спрей.Радвам се, че не утежнява допълнително косата ми и заглажда хвърчащите краища.
Мисля, че на суха кода ще изглежда още по-добре като финиш след основната грижа.
Дали покупката си заслужава - на кантар съм.Ароматизира страхотно и придава приятен блясък без да утежнява, но не очаквайте грижа за косъма.Ако искате продукт за блясък със страхотен аромат и сте готови да дадете 23,90лв за 55мл, то Orofluido Super Shine Light Spray е за вас.

* Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS