What are you looking for?
2016-03-14

Project Pan 2016 - 12 продукта до края на 2016г

Остана ми време най-накрая и за един таг от Policosmetics82.Тя е много готин и усмихнат влогър, а клиповете, които снима са винаги интересни, но съм сигурна, че всички отдавна го знаете и я следите.Идеята на Project pan е да се наблегне на определени продукти, които да се изхабят за някакъв период.В моят случай не успях да ги докарам до 16, но дори 12 до края на 2016г. е голямо предизвикателство за мен.Това помогна и нагледно да се уверя с очите си, колкото и да не исках да си призная, че съм запасена с продукти (и определено не се гордея с това).Подарявям страшно много неща, но вече се замислям за една блог-разпродажба и ми е интересно мнението ви.Ето и продуктите, които аз искам да приключа до края на годината:
 1.The Body Shop Chocomania душ-гел.По принцип обожавам продукти с аромат на какао или шоколад, но тези на TBS не ми допаднаха.Вече използвах една мини опаковка и ми остава още една.На вид лесна работа, но имам отворени 7 душ-гела в момента.Буквално трябваше да включа всички тях, но ме беше срам да ги снимам,че пак прекалявам с този тип продукти.
 2.Garnier BB Cream за смесена кожа в цвят Medium.Мноооого се е изписало за този бб-крем и за мен си остава най-добрия в дрогерийния клас.Това ми е втора опаковка, но го имам от година и като се има предвид колко бавно изхабявам този тип продукти,може да стои в шкафа още две.На него ще залагам основно лятото, защото се държи много добре в топлите дни, макар да няма слънцезащита.
 3.Крем за лице Lancome Hydra Zen ползвам ежедневно от началото на тази година, но количеството ми се вижда огромно и трябва да го свърша до края на тази година, защото ще ми омръзне със сигурност.Очаквайте подробно ревю.
 4.Gliss Ultimate Repair флуид против цъфтящи краища ви показвах в ревю наскоро и продължавам да съм доволна от продукта.Количеството не е голямо, но флуидът е доста икономичен и се надявам скоро да му видя дъното.
 5.Базата за грим Garnier 5 sec Perfect Blur също съм показвала тук и трябва скоро да изхвърля.Като цяло не съм очарована и мисля, че има далеч по-добри основи за грим от нея.
6.Измивен гел Ahava ползвам от почти година и имаме странна love-hate връзка.Подготвям пост за него и се надявам до края на пролетта да е вече в коша.
 7.Garnier Pure 3 в 1 измиващ гел вече съм ползвала и показвала в блога.Това е травъл сайз опаковка от някоя Пинкс кутия и само заема излишно място в шкафа ми.Доволна съм от продукта и няма да има проблем да го ползвам.В случая също ще наблягам на него през лятото, защото тогава кожата ми е изявено мазна.
 8.Sephora Blueberry крем за ръце ви показах също наскоро.Продължавам да съм на мнение, че кремът е страхотен, но постоянно забравям да го ползвам.Поради тази причина ми е трудно да изхабявам дори малки наглед опаковки.Сега съм го сложила на нощното си шкафче, за да е постоянно пред очите ми и да посягам към него.
 9.La Roche-Posay Toleriane Ultra Eyes околоочен крем получих от гив и подготвям ревю за него.Дълбоко хидратира зоната около очите и не дразни.Количеството ми се вижда огромно, защото е с богата текстура и ползвам по-малко от една помпа за двете очи.Надявам се до края на годината да видя дъното му.
 10.Maybelline Instant Anti-age Eraser Eye коректор.За този продукт съм чела само суперлативи и имах големи очаквания, които не се оправдаха.Сега стои в шкафа и чака от доста месеци да му дойде редът. При мен се впива ужасно много във финните линии под очите и ги подчертава.Иначе гъбката-апликатор много ми допада и уцелих моя цвят, но уви.
 11.Последният ми фон фьо тен Maybelline Super Stay също е тук неслучайно.Очарована съм от него, но тъй като не ползвам ежедневно този тип продукти, те стоят с години и трябва да ги хвърлям, което не е добре.Затова съм решила да ползвам този максимално често и да видя дали мога да го изхабя за по-малко от година.Има чудесно покритие и е точно моя цвят.Оправдава името си, макар да не съм го носила чак 24 часа.Скоро и подробно ревю.
 12.Revlon Photoready озаряващ коректор още не знам какво да правя.Не е точно моят цвят и съм го ползвала един-два пъти.Последно като го загледах ми дойде идея да го ползвам като хайлайтър и ще видим дали ще променя предназначението му успешно.
Това бяха продуктите, на които аз вече наблягам и очаквайте подробности.Ако искате да се включите и вие, заповядайте.

Add your comment

  1. Този фдт май не съм чувала, ще ми е любопитно да прочета ревю за него! Иначе късмет с проекта, обожавам този тип постове :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Той е най-новият, който пуснаха на пазара в Бг и засега много ми харесва :))

      Изтриване
  2. Доста продукти си избрала, аз не знам дали бих се справила с тях.
    Успех в изхабяването, ще следя напредъка :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Надявам се да успея, но не съм много сигурна докъде ще я докарам :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS