What are you looking for?
2016-04-14

La Roche-Posay Toleriane Ultra Contour Yeux околоочен крем

Точно, когато се чудех какъв да е следващият продукт, който да купя за грижа за околоочиния контур спечелих Околоочен крем La Roche-Posay Toleriane Ultra Contour Yeux от гивът на Fashion & Beauty.Страхотен блог, който заслужава да следите.
Кремът е подходящ за чувствителен околоочен контур, който е предразположен към сухота, зачервяване, парене, подпухване и дискомфорт.
Кремът е в малка симпатична опаковка с помпа, която не позволява навлизането на въздух. Отварянето става със завъртане, но все пак по-приятно щеше да е да има капачка.
За двете очи ми е достатъчно половин изпомпване.Консистенцията е течно кремообразна, клоняща към серум, бяла на цвят.Аз лично не усещам никакъв аромат.На опаковната пише, че продуктът е подходящ за хора носещи контактни лещи.
Във вътрешната част на опаковката има упътване как се нанася.Продуктът се разнася лесно, но има нужда от няколко минути да попие.Ако прекаля с количеството, кожата стои "сочна" и сенките определено се размазват.
Дава отлична хидратация и според мен ще върши отлична работа и при сух контур.Добра основа е за коректор, който след крема се разнася леко и равномерно.
Досега не съм имала дразнене или дискомфорт, макар че няколко пъти успях да си вкарам крем в окото от бързане.
Кремът е много икономичен поради богатата си формула и ще ми стигне за дълъг период от време.Хубаво е и че опаковката е прозрачна отпред и може да се види кога намалява количеството.
La Roche-Posay Toleriane Ultra Contour Yeux ми допадна, но за моята кожа бих го ползвала основно през студените месеци.Мисля, че би бил добър избор при чувствителни очи и сух околоочен контур.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS