What are you looking for?
2016-04-26

Nivea Fresh Comfort дезодорант

Както споменах във Фейсбук последните две седмици съм по пътищата из България и по закона на Мърфи в най-топлите дни трябваше дезодорантът ми да свърши.Нахълтах в най-близката дрогерия и започна голямото избиране.Исках да сменя доскорошния си любимец Garnier с нещо по-различно.Съвсем случайно видях промоция на Нивеа и се загледах в новите им дезодоранти.За мое удоволствие се оказа, че са без алуминиеви соли и веднага грабнах един -  Nivea Fresh Comfort.
Стандартна опаковка с най-любимата ми "екстра" - заключване на капачката.За някой не е нищо особено, но ми се е случвало дори в добре опакован багаж да стане проблем, така с едно завъртане на капачката това се избягва.
Ароматът е свеж и доста наситен.Един от малкото дезодоранти, които усещам поне час след пръскането.На моменти е проблем тъй като се "сблъсква" с парфюма.
Ето и състава на спрея:
Мога да кажа, че се справя много добре с изпотяването, особено за дезодорант без алуминии.Изпробвах го при 29 градуса на слънце, в малко затворено помещение с много хора, в болница, в колата по време на път и спреят се справи отлично.Не блокира изпотяването, но няма неприятен мирис, а продължава да се усеща ароматът на Fresh Comfort.
За обещанието от 48 часа свежест няма как да дам мнение, защото си вземам душ сутрин и вечер като нормалните хора и го ползвам през деня.Не съм имала раздразнение досега.При употребата му веднага след епилиране има леко пощипване, както при останалите дезодоранти, които съм ползвала.
Накратко казано нямах намерение изобщо да пиша ревю за този дезодорант, но толкова ми хареса, че реших да драсна няколко реда.Ако си търсите подобен продукт препоръчвам за проба, а ако сте го ползвали споделете мнението си.Купих го на промо цена 4,59лв

Add your comment

  1. O, ще го пробвам! Тъкмо ми свършва моят и ми се щеше нещо ново :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз търсех точно този на Lycia който си показвала, но попаднах на Нивеа и го грабнах :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS