What are you looking for?
2016-04-01

Shiseido Lacquer Rouge червило за устни - Caramel RD215

Последните дни времето е почти лятно, което ме прави повече от щастлива.Сезонът е подходящ и за едно свежо червило, а именно Shiseido Lacquer Rouge в цвят Caramel RD215.Вдъхновено от японското изкуство за лакиране.
Опаковката е типичната "детелинеста" черна гилза с бял надпис - стилно и изчистено, без излишен кич.Отваря се тип "винт" и няма опасност да се разтече в дамската ми чанта при разнасяне.Апликаторът е под формата на малка гъбичка и с него лесно успявам да нанеса червилото.
Shiseido Lacquer Rouge, както се подразбира от името е червило наподобяващо лак с леко суха формула.Глосовете са доста по-течни, а това е точно като течно червило.
Усещам лек парфюмен аромат, който при нанасяне изчезва.
Цветът Caramel RD215 е чудесно прасковено с множество ситни лъскави частици, които се забелязват на силна светлина и след изтриването му.Наистина обещаният блясък е на ниво и дори след изтриване на червилото по устните ми има фини лъскави частици.
Пигментацията е средна и постигам плътно покритие с две топвания на апликатора.Устните трябва обаче да са в добър вид, защото червилото подчертава недостатъците.
Относно издържливостта също съм доволна - около 2 часа, а при пиене или хапване изчезва по-бързо.Цветът, както виждате е светъл и изчезва равномерно, но не знам как е при по-тъмните нюанси.
При мен няма разтичане извън контура и най-важното - не изсушава устните.Дори след няколко часа ги усещам меки и подхранени.
Червилото се премахва лесно с мицеларна вода или дегримьор.
Като цяло Shiseido Lacquer Rouge е едно много приятно червило, което ще нося още по-често през топлите сезони заради свежия му цвят.Купих го от BeautyZone на цена 52 лв.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS