What are you looking for?
2016-05-30

La Roche-Posay Anthelios SPF 50 Unifying Smoothing optical Blur

Преди не използвах силна слънцезащитни продукти в градската среда, защото почти не прекарвах време навън, а денят ми минаваше в офиса.Това обаче се промени и затова тази година залагам на La Roche-Posay Anthelios SPF 50 Unifying Smoothing optical Blur.
Слънцезащитата е важна за мен и след като намацам бебето с неговия продукт е ред и за мен.Така сме готови за разходки под привидно слабото слънце.И докато детето е в количка и с допълнителен сенник, то аз съм директно под лъчите по няколко часа и затова разчитам на висок фактор.

La Roche-Posay Anthelios SPF 50 Unifying Smoothing optical Blur идва в стандартна опаковка, която може дори да се носи в дамска чанта и да се подновява при нужда.Продуктът се изцежда трудно поради гъстата си формула.Тя е точно като мус, но доста твърд.Разбирам, че идеята е да запълни порите, но разнасянето е малко трудно.Пробвах да не нанасям първоначално крем и директно да мина на слънцезащитата, но нанасянето беше много трудно и неравномерно.С крем вече беше по-добре.
Продуктът предоставя оптимална UVB SPF 50 защита и UVA защита, по-стриктна спрямо Европейските препoръки, благодарение на патентованата филтърна система с Mexoryl XL®, фотостабилен филтър за защита на кожата от слънцето.Навън съм по 4-5 часа на ден и ползвайки го от повече от месец, не съм видяла поражения от слънцето по кожата си. 
Според производителя е без парабени, без парфюм (наистина няма никакъв аромат) и некомедогенен.Тук целия състав:
Аз си избрах златистия цвят, който е по-тъмен от предлаганите два нюанса (другият е розов).Както виждате от суоча изглежда много тъмен, но на лицето и врата не е толкова фрапантно.Успявам да го разнеса добре и изглеждам сякаш имам първия тен.
Съжалявам, че сравнявам двете половини на лицето си, но след като се наклепах се усетих, а времето ми за снимки е ограничено.Можете да бъдете сигурни, че порите-кратери и на двете ми бузи са еднакви.Сами виждате, че La Roche-Posay Anthelios SPF 50 Unifying Smoothing optical Blur ги прикрива.От обещаните функции за изравняване на тена и оптическо изглаждане на кожата не мога да се оплача и виждате, че кремът я изпълнява.
Мисля, че продуктът ще е особено полезен за работещите по морето и такива, които прекарват много време навън или търсят сигурна защита от слънцето заедно с гладка кожа.
Ако търсите лека лесна за разнасяне защита без цвят, то може да заложите на La Roche-Posay Anthelios XL Ultra-light Fluid.

* Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано 

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS