What are you looking for?
2016-05-17

Revlon - гланц Ultra HD Lip Lacquer и молив за устни ColorStay Lipliner

Когато получих Revlon Ultra HD Lip Lacquer нямах големи очаквания.Покрай напрегнатото ми ежедневие последните няколко седмици не бях чела за тях.На пръв поглед ми приличаха на типичните глосове.
Още с първото мацване на четката върху устните ми останах поразена - получих плътен и наситен цвят, нищо общо с безцветен глос.От гланцовете са взели единствено блясъка.Оказаха се точно лакове за устни.
Опаковката е изчистена с голям камък на капачката, наподобяващ диамант.Нансянето става с четката, а не е типичния апликатор-гъбичка и ми е една идея по-трудно да очертая контур.
Капачката и опаковката са залепени със стикер и си личи, ако са отваряни (никой не обича да ползва нещо докосвало чужди устни все пак).
Petalite 540 е приятно розово със ситен златист шимър.В началото реших, че имам такъв цвят с Guerlain Gloss D'Enfer Maxi Shine Rosy Bang и затова реших първо да пробвам яркият цикламен цвят Pink Ruby, но двата продукта се оказаха твърде различни и то в полза на Revlon.Много подходящ цвят за ежедневен офис грим. 
Pink Ruby 515 е типичното малинено със син подтон.Цветът определено прави впечатление, където и да отида.
Освен плътния цвят устните изглеждат сочни и със стъклен блясък.Той изчезва след около 2 часа при мен, но цветът (при Pink Ruby) остава в устните ми.Имат си и недостатът - лепнат като всеки глос, но не е нещо прекалено. 
На снимките може да видите един пласт глос нанесен на устните ми без повтаряне.
Пробвах и Автоматичния молив за устни - Revlon ColorStay Lipliner в новия цвят Blush.Този тип продукти ползвам рядко, защото харесвам червила, които не се разтичат.Този молив се оказа притян за употреба и доста универсален като цвят.Бих казала, че ще си подхожда с доста нюд червила, а и не само, защото при мен буквално се слива с цвета на устните ми.
Самият молив е средно мек, не се разтича или сплесква, нито пък дере неприятно.Автоматичен е и няма нужда от острилка.Чудесен за очертаване.Наистина успява да предпази червилото или глоса от разтичане.
Гланцовете Revlon Ultra HD Lip Lacquer са на цена 15,99лв за 5,9мл и си заслужават особено, ако сте фен на ярките цветове за лятото.Моливите Revlon ColorStay Lipliner са на цена 10,50лв и също са качествени.
В момента продуките са с 25% отстъпка в сайта Bonjour Cosmetics, както и в дрогерии Лили до края на месеца.  

* Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано. 

Add your comment

  1. Благодаря за инфото, много им се чудех :) а моливът изглежда страхотно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Особено тъмните цветове са чудесни.Моливът също е приятен :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS