What are you looking for?
2016-05-12

Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals електрическа пила за пети

Наближава лятото и скоро ще запичнем да разхождаме красиви сандали или да ходим боси по пясъка,  както обожавам.Естествено освен гладките крака и стъпалата ни трябва да изглеждат страхотно.
Електрическата пила за пети Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals исках да пробвам от доста време, но четох противоречиви отзиви и все не се наканях.Късметът ми се усмихна и взех че я спечелих от гивът на Нина от Temptations by Nina.
Ползвам я още от миналата година, но все не ми оставаше време за ревю и прецених, че сега е точният момент.
Пилата е доста тежка и голяма, от качествена пластмаса.Доколкото видях се предлага в синьо и розово.
Как се ползва - елементарно.Завъртам сребърния пръстен в поза I и ролковата глава с диамантени кристали започва да се върти.Плъзва се по суха кожа не повече от 3-4 секунди върху една зона и виждате как мъртвите клетки падат.След приключване сребърният пръстен се завърта в поза О, махам ролковата глава с лек натиск и я измивам, за да съхне до следващата употреба.Работи с 4 батерии.Ролковите глави се сменят на определен период.
Харесва ми това че се ползва на суха чиста кожа и няма нужда от накисване на краката предварително. Лично аз я ползвам в банята, защото хвърчи прах. Като приключа измивам отново краката и ги мажа с крем. Усещането е леко гъделичкащо, но не е неприятно или болезнено.
При мен върши чудесна работа и съжалявам че не съм я купила по-рано.Премахва мъртвите клетки, а след намазване с крем, краката ми са супер гладки и меки, без груби участъци.На единия крак имам мазол от години и сега с редовната употреба успях да го премахна.
Цената й е висока (често е на промоции около 50лв), но си заслужава според мен и ми спестява пари от неприятното ходене на педикюр.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS